facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Helder Jeugdwerk

Helder Jeugdwerk

Info

Zelfstandig jeugdwerk
Training in weerbaarheid & bewustzijn zoals Rots en Water en Bootcamp 2.0. Behoeftegericht (jeugd)activiteiten ontwikkelen & uitvoeren, begeleiden en coachen jeugd(groepen) in Gorinchem e.o.

Geschiedenis

www.helderjeugdwerk.nl

Op de site zal je het aanbod vinden dat Helder jeugdwerk in Gorinchem en omstreken biedt. Jeugdwerk waaronder meidenwerk, outreachend, individuele lichte coaching, groeps-, vraag- en/of oplossingsgericht. Jeugdwerk in de breedste zin van het woord is mogelijk bij Helder jeugdwerk. Helder jeugdwerk werkt graag samen om op deze manier zoveel mogelijk kinderen en jongeren in Gorinchem en omgeving te bereiken. Zo werkt Helder jeugdwerk onder andere samen met jongeren welzijnswerk instelling YFC|The Mall Gorinchem. Kijk voor lopende activiteiten vooral eens op de Facebook pagina het instagram account van Helder jeugdwerk.

Ook biedt Helder jeugdwerk trainingen aan voor iedereen die aan zichzelf wil en durft te werken. Deze trainingen gaan over het (her)vinden van je eigen kracht en wensen, weerbaar zijn en blijven, bewustwording en sociale en/of communicatieve vaardigheden. Bij Helder jeugdwerk zijn de trainingen grofweg in 2 categorieën te verdelen. Rots en Water en programma’s en trainingen die vallen onder het reguliere jeugdwerk. Elke training zal op maat aangeboden worden en is daarom juist geschikt voor elke doelgroep. Kortom, bij Helder jeugdwerk is bijna alles mogelijk en wordt er gedacht in mogelijkheden.

Helder jeugdwerk wenst je veel plezier op de site en bij het bekijken van de diverse sociale media uitingen. Weet dat vragen en opmerkingen altijd welkom zijn!

Adres: Gildenweg 151, 4204 GG Gorinchem
Telefoonnummer: 0681197283
Stad: Gorinchem
Route: Gildenweg 151
Postcode: 4204 GG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In de Ruimte In de Ruimte 2 km Een talentontwikkelingsruimte in de Passage van Gorinchem voor jongeren!
The Mall Gorinchem The Mall Gorinchem 2 km The Mall Gorinchem zoekt jongeren op, helpt hen groeien en biedt hen hoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid