facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HELDER

Info

HELDER-heid krijgen! Over je zelf, je keuzes, je struikelblokken? Je kunt bij mij terecht voor diverse ondersteuningsvragen.

Geschiedenis

In mijn optiek is er geen scherpe scheidslijn tussen ‘ziek” en “gezond”. Klachten zijn vaak een signaal dat er een disbalans is in je leven. Ik kan je helpen die balans weer te vinden.

Behalve uitgebreid en deskundig opgeleid, ben ik zorgvuldig, steunend, warm, betrokken en bemoedigend. Mijn behandeling onderscheidt zich door een aanpak van psyche en lichaam. En in mijn werk verbind ik lichtheid met diepgang, kennis met levenservaring en denken met voelen.

Adres: Gelderstraat 53, 5081AB Hilvarenbeek
Telefoonnummer: 0653954184
Stad: Hilvarenbeek
Route: Gelderstraat 53
Postcode: 5081AB


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 19:00
Dinsdag: 09:30 - 19:00
Woensdag: 09:30 - 19:00
Donderdag: 09:30 - 19:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yes We Can Youth Clinics Yes We Can Youth Clinics 13 km onze dochter heeft 10 weken behandeling in de kliniek gehad, zij heeft het zelf als ...
Recensies
Helma heeft gouden handen, als ik ergens last van heb hoeft ze het maar aan te raken en de pijn is snel verdwenen. Ook voor een heldere advies in de materie van stress en roofbouw ben je bij haar aan het goede adres. Ik heb geen ervaring in de behandeling hiervan maar dat komt juist door dat goede advies!
Helma is een zeer professionele therapeut die begaan is met haar cliënten. Ze geeft mij steeds opnieuw het gevoel van waardigheid, ze ziet mij en ik voel me veilig en vertrouwd bij Helma. Ik hoop dat wanneer jij haar leert kennen, haar ook zo mag ervaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid