facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heldense kantoor installaties

Heldense kantoor installaties

Info

Zowel particulieren als ondernemers kunnen terecht voor hun kantoorgerelateerde vragen bij de Heldense Kantoor Installaties te Panningen.

Geschiedenis

Al 38 jaar is Heldense Kantoor Installaties een begrip in de regio. Zowel particulieren als ondernemers weten dat zij voor al hun kantoorgerelateerde vragen in Panningen aan kunnen kloppen. Of het nu gaat om een paperclip of een complete inrichting, wij kunnen alles leveren wat te maken heeft met de kantooromgeving.

In ons bedrijfspand aan de RIeterlaan 2 hebben we een ruim assortiment aan kantoorbenodigdheden zoals papier en ordners, maar ook meubilair, multifunctionals, soft- en hardware en kassa- en printsystemen
Naast deze zeer ruime keuze aan artikelen, geeft het bedrijf eveneens advies op het gebied van kantoorinrichting. Daarbij staat persoonlijke service voorop. Bij het ontwerpen van een inrichting op maat nemen we natuurlijk de wensen en eisen van de klant mee. Daarnaast verzorgen wij ook de levering en montage. Tevens kunnen we ook reparaties op locatie of in onze eigen werkplaats verrichten.

Bij Heldense Kantoor Installatie is er voor elk budget een oplossing op maat. Bovendien kunnen we doordat we groot inkopen en veel op voorraad hebben, ook de nodige kostenvoordelen doorberekenen aan de klant.

Adres: Rieterlaan 2, 5981 DA Panningen
Telefoonnummer: +31 77307 1970
Stad: Panningen
Route: Rieterlaan 2
Postcode: 5981 DA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WP Haton WP Haton 1 km Een pallet karton geleverd, tijdje geleden dat ik daar was, ff praatje gemaakt met ee...
Recensies
Mooie overzichtelijke zaak. Vriendelijke mensen en prima service.
Vriendelijk personeel, ik werd goed geholpen. Ze hadden alleen niet wat ik zocht.
Heldense Kantoor Installaties is een bedrijf dat zich specialiseert in kantoorartikelen en kantoormeubilair. Het is een bedrijf dat al jaren actief is in gemeente Peel en Maas en levert inmiddels al producten door heel Nederland. Het filiaal in Panningen is een prettige winkel waar men wordt ontvangen door vriendelijk en behulpzaam personeel, die graag met de klant meedenkt naar oplossingen. Voor de doorsnee consument biedt HKI een enorm aanbod aan kantoorartikelen, denk hierbij aan pennen, notitieblokken, maar ook printers en multifunctionals.
Ruim assortiment, handige doordeweekse openingstijden, behulpzame werknemers, aantrekkelijke prijzen, tevens afname van lage volumes mogelijk.
Kantoor artikelen in alle soorten en maten. Ze hebben meestal het datgene wat je zoekt en anders is het wel te bestellen.
Iets besteld vlug op kunnen halen
Proffessioneel advies en behulpzaam rond elke vraag bij HKI.
Daar wordt je super goed geholpen.
Goedkope cardridges voor onze HP printer!
Goede zaak met kundige mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid