facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heldens dental care

Heldens dental care

Info

Heldens dental care is een moderne groepspraktijk voor complete tandheelkundige zorg in Horst, Noord-Limburg.

Adres: Hertog Arnoldlaan 10, 5961TA Horst
Telefoonnummer: 0773981244
Stad: Horst
Route: Hertog Arnoldlaan 10
Postcode: 5961TA



op zoek naar gerelateerd: Vragen over tanden, The tandarts, Tanden info, Tandarts in Horst, Tandarts julia van Bergen, Tandarts informatie
Recensies
Vandaag voor een behandeling bij Heldens Dental Care geweest. Vorig jaar tijdens de vacantie van mijn eigen tandarts voor een behandeling bij tandarts Phuong Phang geweest en prima geholpen. Ik was al jaren niet meer geweest vanwege extreme angst voor de tandarts maar deze tandarts was zo aardig en kundig en ik heb me over laten schrijven als patiënt. Vorige week eerst naar de mondhygiëniste Sanne geweest en die ervaring was heel goed... Nu vandaag dus mijn eerste behandeling als patiënt en dat is supergoed gegaan ....wat een lieve rustige en kundige tandarts en ook de assistente was zeer aardig en kundig.ook de andere medewerkers zijn zeer vriendelijk Na jaren van angst....eindelijk verlost. Mijn dank is groot....ik kan op de site maar 5 sterren aangeven...het zouden er van mij zelfs meer mogen zijn ....SUPER PRAKTIJK !!!!
Super nette praktijk die de patiënt voorop stelt. Top tandarts en top team, zetten zich echt in voor de patiënt en werken met de nieuwste richtlijnen. Zeker een aanrader!
Incompetent is het enige woord wat past bij deze tandarts. Na overgestapt te zijn naar deze tandarts een behandeling gekregen aan een kies waar geen klachten over waren. Na deze behandeling begonnen de klachten die zeker een half jaar hebben geduurd. Na een half jaar een afspraak gemaakt omdat de klachten niet verdwenen. Foto's laten maken, tandarts kon niks constateren. Naar huis gestuurd met pijnstillers. Volgende dag een second opinion aangevraagd bij een andere tandarts, blijkt een wortelkanaalbehandeling nodig. Wij hebben inmiddels een officiële klacht ingediend en zijn overgestapt naar een andere tandarts.
Fijne tandartsen praktijk. Sympathiek personeel, geven je geen ongemakkelijk gevoel.
Fijne tandarts. Vriendelijke assistenten
Snel en goed geholpen
Vertaald door Google Ik heb deze tandarts een paar keer gebruikt omdat andere tandartsen te vol waren maar met slechte ervaring en hoopten dat de service beter zou worden. Een keer viel de vulling die ze erop hadden aangebracht eraf en een keer haalden ze per ongeluk mijn oudere vulling eraf zonder deze terug te plaatsen en kreeg ik hiervoor geen vergoeding. Heb een klacht ingediend en nu zou ik ook vooruit moeten betalen zonder te weten wat het gaat kosten! Van tandarts wisselen, hier niet meer terug. Origineel Been using this dentist a couple of times because other dentists were too full but with bad experience and hoping that the service would get better . One time the vulling they have put on fell off and one time they took off my older vulling by accident without re placing it and I didn't get any compensation for this . Made a complain and now I also would have to pay in front without knowing what it is going to cost! Changing dentist ,not going back here .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid