facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Helden Van Nu

Helden Van Nu

Info

Helden Van Nu is een landelijke provider van zakelijke internet en -telecommunicatiediensten op ADSL, VDSL en diverse glasvezelnetwerken, waaronder het gla

Geschiedenis

Zakelijk internet moet het altijd doen. Dat is onze missie. Voor minder doen we het niet. Met internetverbindingen die nooit ‘plat’ gaan dankzij een uniek back-up systeem. Met innovatieve data- en telecom oplossingen. Met korte lijnen en echte aandacht. Bij ons is de start up spirit springlevend.

Wij zijn Helden Van Nu. De Provider voor het MKB.



"Zakelijk internet moet het altijd doen. Voor minder doen we het niet.Onze internetverbindingen gaan nooit ‘plat’ dankzij een uniek back-up-systeem. We bieden innovatieve data- en telecomoplossingen en houden van korte lijnen en echte aandacht. Bij ons is de start-up spirit springlevend. Wij zijn Helden Van Nu. De Provider voor het MKB.Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, scholen en gemeenten, voor adviesbureaus, zorginstellingen en bedrijfsparken. Net als jij gaan wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zodat je zorgeloos kunt doen waar je goed in bent."
Adres: Binnenweg 14, 2132CT Hoofdorp, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 088 - 40 88 400
Stad: Hoofdorp
Route: Binnenweg 14
Postcode: 2132CT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Zeer goede klantenservice. Altijd prima bereikbaar, kundig en uiterst hulpvaardig.
Wat een verademing! Ik ben onlangs van dubbel koper via XS4ALL overgegaan naar glasvezel via Helden van Nu omdat XS4ALL dat niet kon leveren. Qua deskundigheid en service lag de lat dus al hoog, maar HvN gaat daar zelfs voorbij. Mensen met verstand van zaken op de helpdesk en als er iets niet werkt in eerste instantie een router met een defect ontvangen lossen ze dat snel en deskundig op. Aanrader!
Zeer alerte en goede service: belden spontaan bij ontstaan algemene netwerkstoring en opnieuw toen weer in de lucht was + hulp bij opnieuw opstarten. Na defect modem zeer snel opgelost. Kortom, adequate service bestaat, respect!
Ons bedrijf, The Search Company, maakt nu inmiddels meer dan een jaar gebruik van de diensten van Helden van Nu. Wij nemen de internet toegang en VOIP telefonie diensten af en zijn zeer tevreden over deze diensten. De overgang naar Helden van Nu is indertijd vlekkeloos verlopen. Ook de support desk krijgt van ons de hoogste rating. Helden van Nu is aanbevelingswaardig! Keep up the good work. Een tevreden klant.
Helden Van Nu is een landelijke aanbieder van internet- en telecommunicatiediensten op ADSL, VDSL en glasvezel netwerken, waaronder het glasvezelnetwerk van Reggefiber. Helden Van Nu is gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossing en staat bekend om haar uitstekende service en ondersteuning. Vindt u goede en snelle service belangrijk? Houdt u van een persoonlijke en eerlijke benadering? U kunt ons bij Helden Van Nu altijd bellen, want we staan altijd voor u klaar. Wij willen dat u de service krijgt die u van een professioneel bedrijf verwacht, met de beste kwaliteit voor de beste prijs. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, scholen en gemeenten. Wij gaan net als u voor optimale kwaliteit. U doet uw ding en wij zorgen ervoor dat u kunt vertrouwen op uw internetverbinding. Dat u kunt laten pinnen, telefoneren tegen lage kosten en een breed scale heeft aan televisiezenders. En dat allemaal over glasvezel, want dat is onze specialiteit.
Wat een HELDEN. Hebben nu al even prima werkend glasvezel van ze. Toen dit pas uitviel, na 30 min vanzelf een belletje van ze. "We zien dat uw verbinding weg is, kunnen we daarmee hepen" Zelfs direct een monteur gestuurd. Bleek even later te komen door graafwerkzaamheden buiten, en dus geheel buiten hun schuld. Was hersteld door de veroorzaker, voordat hun monteur er was. Maar wat een vriendelijke, snelle en behulpzame klantenservice.
Ons bedrijf e afgelopen 2 jaar gebruik gemaakt van de Helden van Nu. Super vriendelijk en kundig. Nu 2 jaar later gaan wij verhuizen en kunnen we de Helden van Nu helaas niet meer gebruiken. Ook nu, met de verhuizing zijn ze super pro-actief! Top bedrijf.
Mijn ervaring met helden van nu is heel slecht..... Ik heb nu al meer dan 2 jaar slecht internet. Het probleem waardoor ik slecht internet heb veranderd steeds. Er wordt gezegd dat het een fout is van het netwerk wat geleverd wordt. vervolgens zeggen ze dat er een ilegale server is op de netwerk. Als ik hier op door vraag geven ze aan dat dat niet het geval is maar dat er veel verstoringen zijn op het netwerk. Er is altijd weer iets nieuws en een ander antwoord voor het slechte internet. Dit komt over alsof zij zelf niet zeker weten waar het probleem is en zomaar iets zeggen. Ze komen zelf niet met oplossingen, ze hebben tot nu toe alleen nog maar de data van de server bekeken. Het werk dat ik van ze zie is slordig en unprofessional. Na twee jaar is het probleem er nu nog steeds. Nu hopen ze dat als ik een nieuwe netwerk haal glasvezel dat het dan ineens wel gaat werken... Twee jaar later en het is inmiddels 2020... het netwerk is zo slecht dat ik al meerdere keren over mijn mobiele data ben gegaan. Wat geleid heeft tot meer dan 80 euro in kosten extra over mijn abbonoment. Absoluut geen aanrader dus.
Weer een bedrijf die ongewenst 'reclame' staat te versturen. Hoe moeilijk is het om aan de regelgeving te houden? Bij onder andere de KvK staat duidelijk: 'De onderneming / organisatie wil niet dat haar adresgegevens worden gebruikt voor ongevraagde postreclame en verkoop aan de deur'
Heel prettig bedrijf om mee te werken. Denken goed mee en support is altijd bereid mee te helpen en zoveel beter dan bij grote partijen. Heel blij met onze keuze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid