facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Helai

Helai

Info

Restaurant Helai is een restaurant in Rotterdam-Zuid dat je meeneemt in een culinaire reis door Afghanistan.



"Bij Helai in Rotterdam kun je genieten van heerlijke Afghaanse gerechten. Onze Afghaanse keuken is bekend om zijn unieke kookkunst en smaakvolle gerechten. Van onze traditionele gerechten zoals Kabuli Pulao en Mantu tot onze diverse vlees- en vegetarische opties, we hebben voor ieder wat wils. Ons restaurant biedt een gezellige sfeer en onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat je een onvergetelijke eetervaring hebt. Kom langs en proef de smaak van Afghanistan bij Helai in Rotterdam!"
Adres: Piet Smitkade 160, 3077 MJ Rotterdam
Telefoonnummer: 0104823466
ln.ialeh@ofni
Stad: Rotterdam
Route: Piet Smitkade 160
Postcode: 3077 MJ



op zoek naar gerelateerd: helai openingstijden, helai ramadan buffet, helai ramadan, helai korting, helai iftar, helai rotterdam parkeren, helai ontbijt, helai facebook
Recensies
Geweldige service. We hadden twee mocktails besteld en later kwam een medewerker manager? vragen hoe het beviel. Toen we zeiden niet zo tevreden te zijn over één van die twee drankjes, is de beste man zelf aan de bar gaan proeven. Later kwam hij terug en zei dat het drankje inderdaad teveel vanille bevatte en dat het drankje van de rekening gehaald zou worden. Waar kom je dit nog tegen? Andere restaurants zouden zeggen; jammer dan. It is what it is.
Heerlijk en lekker gegeten. Super nette, lieve en snelle service aan tafel. Rekening houdend met speciale wensen. Zeker aan te raden om gezellig en onvergetelijk uit eten te gaan, ook met een grote groep/ team. Vegetarische menuopties: Zalm en gambamenu’s smaakten verrukkelijk, andere groentegerechten waren ook overheerlijk. Parkeren: Dichtbij het restaurant, redelijk bedrag en voldoende ruimte.
Vanaf het moment van ons reserveringstijd hebben wij ruim 45 minuten bij de bar moeten wachten. Vervolgens aan tafel ook nog eens 55 minuten voor het voorgerecht gewacht. Valentijn menu gekozen, was niks bijzonders aan. Prijs was wel hoger terwijl je amper iets extra's ervoor terugkrijgt. Porties zijn klein per persoon 1 lepel of 1 stuk komt het op neer. Rijst is dan per persoon 3 lepels. Eten was koud, voornamelijk vegetarisch, terwijl het vleesmenu was. Lijkt meer op mezze's of tapa's dan een gerecht. Zie foto's voor Valentijn menu portie 2 personen. Mocktails zijn wel lekker. Uiteindelijk 4 uur later konden we restaurant verlaten, normaal verlaten we binnen 1,5 - 2 uur een restaurant. Met een klein kind erbij was het voor ons en kind niet fijn om zo lang te blijven. We werden gecompenseerd, vandaar 3 ster. Ps: De versiering voor Valentijn wat ze op website lieten zijn kwam totaal niet overeen, dat was nogal teleurstellend. Bij andere restaurants krijg je voor de gelegenheid van de zaak een roosje, cadeaubon en/of kleinigheidje of iets anders extra's. Bij deze restaurant kreeg je dus helemaal niks.
Super lekker gegeten. De service was ook goed. Ruime menukaart met genoeg keuze.Eten: 5/5
Goed restaurant. Lekker gegeten, goede prijs/kwaliteit. Parkeren voor de deur. Super gegeten, voor herhaling vatbaar Parkeren: Goed parkeren, voor de deur
Vriendelijke medewerkers en een erg mooi restaurant. Het eten is lekker maar niet speciaal.Eten: 3/5
Prachtige locatie voor o.a. een babyshower. Gerechten van de high tea waren heerlijk, super vriendelijke en meedenkende medewerkers. Dikke aanrader!
Bij binnenkomst waande wij ons meteen in een sprookje. Door het warme welkom voelde wij ons als twee prinsessen in het verhaal. Het restaurant is schitterend ingericht. Mooie warme details en prachtige kleurrijke bloemstukken. De High tea uitgebreid en zo smaakvol. Elk hapje een ware beleving. De cheesecake smelt op je tong. Tevens is het drankje Mango Lassi een aanrader. Toen wij het restaurant verlieten waren we het samen volmondig eens. Dit restaurant verdient een dikke 10. Wij komen zeker terug en zullen het onze vrienden aanbevelen. Vegetarische menuopties: Er is voldoende keuze in heerlijke gerechten zonder vlees. Ook de high tea ja vegetarisch mogelijk! Kindvriendelijkheid: Voldoende bewegingsruimte, zachte stoelen, weinig wat kwaad kan. Parkeren: Ruime parkeergarage en parkeerplaats op 3 min lopen van het restaurant. Speciale dieetwensen: Er wordt gevraagd of je dieet wensen hebt als je aan tafel hebt plaats genomen.
Een pareltje van een restaurant met fantastisch goed en lekker eten. Je waant je in een sprookje van 1.001 nacht. Tevens een vlotte en zeer vriendelijke bediening. Een absolute aanrader! Ben je hier een keer geweest, dan kom je zeker terug!
Ondanks de enorme drukte een heerlijke iftar gehad. Een echte aanrader voor wie van lekker eten houd en een top sfeer. Speciale dieetwensen: 100% halal.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Helai.

Rotterdam afghaans restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Piet Smitkade 160 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Helai adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Helai. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Helai delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid