facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hek en Van Loon Installatietechniek

Hek en Van Loon Installatietechniek
"Hek en van Loon installatietechniek biedt allround ondersteuning op het gebied van; sanitair, gas- en watervoorziening, riolering, waterafvoer, lood- en zinkwerk, centrale verwarming en dakbedekking.Wij bieden renovatie, aanleg, onderhoud en service voor overheden, non-profit instellingen, het bedrijfsleven en particulieren.Een correcte storingsafhandeling maakt onderdeel uit van onze uitgebreide serviceportefeuille.Hek en van Loon is gespecialiseerd in projecten die nét dat extra stukje aandacht en denkwerk vragen. Moderne dienstverlening met een traditie van bijna honderd jaar."
Adres: Siliciumweg 20 , Amersfoort 3812 SX, NL
Telefoonnummer: 033 465 0607
Stad: Amersfoort
Route: Siliciumweg 20
Postcode: 3812 SX



op zoek naar gerelateerd: Installatiebedrijf Amersfoort, Loodgieter Amersfoort, Cv monteur Amersfoort, Van den Berg Installatietechniek, Loodgieter Hoogland, Van den Berg loodgieter
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Clivet Clivet 0 meter
VD Hoef VD Hoef 665 meter
VD BOR VD BOR 895 meter Vertaald door Google Kwaliteit Origineel Quality
Thermofrost Thermofrost 926 meter Perfect bedrijf en service
Sebukro Technisch Serviceburo Sebukro Technisch Serviceburo 1 km Goede locatie, grote vraag.
TBI Direct TBI Direct 1 km Mijn werkgever ik klaag niet
Schreuder Ruitenbeek Schreuder Ruitenbeek 1 km Leuk bedrijf. Fijn om te werken. Maken reële afspraken.
Warmteservice Amersfoort Warmteservice Amersfoort 2 km Zeer nette service, in het verleden meer bij deze vestiging gekocht en nu het een en ...
Gouw Gouw 3 km
Moony De Verwarming en Sanitair Specialist Moony De Verwarming en Sanitair Specialist 3 km Mr Moony, is een vriendelijke monteur die kennis heeft van zaken. Kom zijn woord na, ...
Recensies
Een zeer kundig en professioneel installatietechniek bedrijf. Gedurende de gehele verbouwing van twee volledige appartement badkamer volledig herplaatst, nieuwe keuken aangelegd, nieuwe cv, extra pomp voor waterdruk,.. hebben ze geadviseerd met verstand van zaken, vakkundig en hoogwaardig werk geleverd, conform afspraak, voor een eerlijke prijs en binnen de afgesproken planning. Nog iedere dag blij met het geleverde werk!
Wij zijn ontzettend tevreden met het werk van Hek en van Loon! We hebben afscheid genomen van onze ketel en deze krachtpatser ervoor teruggekregen. Het zijn vakmensen met hart voor het vak. Bedankt mannen!
Bij dit bedrijf moet je heel ver weg blijven. Zeer ondermaats werk geleverd, hadden de opdracht nooit aan moeten nemen geven ze ook zelf toe onbereikbaar en slechte communicatie. Dreigen vervolgens met incassobureau, totaal ongegrond want de problemen lossen ze niet op. Edit: het betrof herstelwerkzaamheden van en plaatsing van nieuwe douchecabine in badkamer.
Wat te zeggen? Bellen maar niet opnemen of dan wel terug bellen. Druk? Zou kunnen. Geïnteresseerd? Waarschijnlijk niet anders zouden ze wel terug bellen. Gefeliciteerd met een score van??? Geen score dus.
Wij zijn een middelgrote VvE. Op 19 september hadden wij een afspraak bij Hek en van Loon om te kijken naar diverse werkzaamheden. Ze zijn niet komen opdagen, er werd niet opgenomen en dus ingesproken. Niet door ze teruggebeld. Vandaag meer dan een maand later en nadat IK ze opnieuw heb gemaild werd ik gebeld dat men geen interesse heeft in de opdracht. 15 minuten na deze review belde een van de eigenaren. Hij vond het jammer dat het zo is gegaan en dat ik een review had geplaatst en vertelde dat het bedrijf zich niet richt op particulieren en VvE's. Hij vroeg de review te verwijderen. Dát niet, echter wel aangepast met de inbreng uit het gesprek.
Hek en van Loon is een gedegen installatie bedrijf, eerlijke en heldere communicatie, naar mijn ervaring juist uitstekend als het gaat om klussen voor particulieren en de kleinere vastgoedbelegger. In deze hectische tijd kan het wat langer duren, maar voor kwaliteit heb je geduld, toch?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid