facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heitkamp

Heitkamp
Adres: Oudste Poortstraat 2, 7041 AR 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 0314 - 661209
Stad: 's-Heerenberg
Route: Oudste Poortstraat 2
Postcode: 7041 AR


Recensies
Mooi feestje gehad in dit fantastisch gerenoveerde cafe. Buiten 32 graden en binnen 24 met veel sfeer. Goede klimaatregeling.
Unieke locatie die het midden houdt tussen museum en cultuurplek. Een kroeg die geen kroeg meer is maar waar op zijn tijd nog flink getapt wordt. Als filmlocatie nog onontdekt maar dat hoeft niet lang meer te duren.
Dit hotel heeft verschillende zalen. De grote zaal leuk voor besloten feestjes. Parkeren in de buurt is even lastig. Je moet ergens anders een plekje zoeken. Voorheen was dit een oude synagoge. Leuk oud electrisch fornuis.
Goede Ambiance. Prettige prijzen en goede bediening.
Ik kom vanuit Doetinchem voor hun broodjes
Feest in de verbouwde feestzaal. Goede bediening. Leuke sfeer. Te gek feest!
Heel gezellig cafe, vriendelijk personeel en heerlijke koffie mooi geserveerd. Geweldige stijl en sfeer, je bent even in een andere wereld.
Geweldige kroeg. Prima biljart en dito service..
Een monumentaal pand met een rijk verleden, maar eigentijds herbouwd met respect voor de oorspronkelijke bouw. Gezellige en goede bediening. Top!
Gezellig gezeten en heerlijk gegeten en gedronken. Alles biologisch en smaakvol. Zeer attente bediening die je echt welkom heet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid