facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heino Optiek

Heino Optiek

Info

Opticien Brillen Zonnebrillen Workum Heino Optiek Merk 28 8711 CM Oogmetingen
Ogen Advies

Adres: Merk 28, 8711 CM Workum
Telefoonnummer: 0515-336534
Stad: Workum
Route: Merk 28
Postcode: 8711 CM


Recensies
Heino Optiek, al meerdere keren bril aangeschaft. De laatste keer wat problemen met lezen , onrustig beeld , dubbelzien op afstand. Met alle geduld alles weer opgemeten, alle gegevens waren correct. Waar lag het dan aan, uiteindelijk bleek dat de bril een ander hoek maakte op het gezicht. Gecorrigeerd, probleem opgelost. Men zoekt door totdat het resultaat optimaal is. Service geweldig, zeer plezierige mensen. Kortom een aanrader voor wanneer u een nieuwe bril of contactlenzen nodig heeft
Heel goede en vriendelijke opticien die secuur werkt. Uitgebreide oogtest waarbij de oogdruk iets aan de hoge kant was. Advies om na een maand nogmaals de oogdruk te laten controleren. Tijdens dit herhaalonderzoek is uitgebreid gekeken met duidelijke uitleg en uitslag. Op mijn vraag wat de kosten waren werd mij verteld dat dit service was. Dank jullie wel voor de prima service en helemaal happy met mijn nieuwe bril.
Ik was vanmiddag bij deze opticiën. Mijn arm van mijn bril was stuk. "Over een half uur is het weer gerepareerd", vertelde hij me. Ik ging naar buiten op het terras een kopje koffie drinken en ging daarna terug. Keurig gerepareerd en ik vroeg: "de kosten?" De vrouw van de opticiën had mijn bril nog opgepoetst en zette die ook nog bij me op. De kosten waren niets, gewoon service. GEWELDIG, WAAR VIND JE NOG ZOIETS??. Een heel blije man uit Nieuwe Niedorp.
In dit voorjaar heb ik bij Heino Optiek een nieuwe Lindberg bril aangeschaft. Mij werd geadviseerd om DNEye oogmeting te laten doen omdat ik veel problemen had met mijn variofocus glazen. De door Heino optiek geleverde bril kijkt super zowel het lezen als het in de verte kijken is heel comfortabel. Ook achter de computer is het goed.
Wat een aanrader. Vakmensen met ervaring dat merk je gelijk. Ik ben goed geholpen, er wordt naar je geluisterd en ben een zeer tevreden klant.
Kundige mensen. Leuke monturen, complete service, ook voor mensen met een iets kleinere portemonnee prima te doen
Hele vriendelijke en deskundige mensen, ook een prettige sfeer, al met al een hele goede ervaring
Fantastisch geholpen nemen ruim de tijd voor je niks opdringen zoals sommige winkels wel doen nee echt een aanrader
Top service en mooie monturen. Ik heb een mooi nieuw montuur van Jup aangeschaft! Heel blij mee.
Zeer klantvriendelijk en professionele opticiens. Mooie collectie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid