facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heilpraktiker Chirotherapie Eising

Heilpraktiker Chirotherapie Eising

Info

Chirologie Improvement staat voor de werkelijke oorzaak van pijn/klacht aan te pakken.
Rugklachten maar ook totaal andere lichamelijke klachten kunnen dit zijn.



"Stoornissen in de functie van je wervelkolom kunnen jouw zenuwstelsel dusdanigbeïnvloeden dat er diverse pijnklachten ontstaan. Jouw wervelkolom laateen patroon van blokkades zien die onderling met elkaar in verband staan.Daarbij is duidelijk te zien welke organen, spieren en systemen extra onder spanning staanen welke ondersteund dienen te worden. Tijdens een behandeling wordt er gekeken naarjouw gehele lichaam en alle klachten worden daarbij meegenomen."
Adres: Beukenlaan 30, 9615 AV Kolham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0598-390322
Stad: Kolham
Route: Beukenlaan 30
Postcode: 9615 AV


Recensies
Bijzonder hoe ze mij in een korte tijd heeft kunnen helpen. De behandelingen doen geen pijn. Vanuit de rug/zenuwen worden allerlei klachten aangepakt. Ook zeker een aanrader als andere medici geen oplossingen meer weten. Zeer vriendelijke vrouw met oneindig veel kennis. Ze neemt ook uitgebreid de tijd voor een afspraak.
Op een plezierige en vakkundige wijze zijn mijn problemen behandeld en opgelost
Goed behandelingen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid