facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heiloo Wijnfestival Cultuurkoepel

Heiloo Wijnfestival Cultuurkoepel

Info

Het 2e wijnfestival van Heiloo in de Cultuurkoepel op 22 en 23 maart (16:00 - 00:00) een feest in je glas en in de cultuurkoepel.

Adres: Kennemerstraatweg 464, 1851 NG Heiloo
Stad: Heiloo
Route: Kennemerstraatweg 464
Postcode: 1851 NG


Recensies
Prachtige, authentieke locatie op een mooi terrein mooi aangelegde borders rond parkeerterrein We waren daar voor een geweldige voorstelling Schërzo van Släpstick. Kostelijk vermaakt!!!
wat een prachtige plek om een theater van te maken, tijdens de middagvoorstelling scheen de zon door de gebrandschilderde ramen. Heel bijzonder. Het nadeel van deze zaal is dat je geen plaatsen kunt reserveren en de stoelen allemaal op 1 niveau staan dus als je de pech hebt dat er een langer iemand voor je zit zie je helemaal niks. De akoestiek is goed.
Top locatie!!!! Concert van Go Now. Moody Blues band, geweldig!!
Mooie locatie, genoeg parkeerplaatsen.
Mooie sfeervolle locatie. Akoestiek is voor concerten erg mooi, maar voor even temen waar veel gesproken wordt is er te veel galm, om het verstaanbaar te houden. Iconische plek in Heiloo.
Prachtige locatie, leuk voor concerten. Goeie akoestiek. Koffie niet lekker en aan de prijs. Klein plastic bekertje thee, kan beter. Verder alles top!
Prachtig gebouw met publieke functie. Helaas is alleen de akoestiek erg slecht
Openlucht markt. Weinig plek om even te kunnen zitten, jammer.
Mooie locatie voor evenementen
Zojuist optreden van Wibi Soerjadi gezien/gehoord. Echt super, wat een spel. Wat een mooi gebouw en akoestiek daar. Nog fijne prijzen voor de drankjes. En nog ff goud van Oud toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid