facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heikoop Optiek

Heikoop Optiek

Info

Zien én gezien worden!

Geschiedenis

Heikoop optiek is een gerenommeerde optiekzaak in het hartje Smilde met een eigen innovatieve visie. Bij Heikoop optiek doe je meer dan zomaar een bril uit het rek kiezen.

Onze vakkundige opticiens begeleiden je op een professionele manier naar de voor uw meest geschikte keuze. Uw ogen zijn belangrijk. Daarom garanderen we u de meest persoonlijke zorg, zodat u gelukkig en met gezonde en beschermde ogen naar huis kan.

Dankzij bijscholingen, het bezoek aan optiekbeurzen en verschillende jaren ervaring, staan wij garant voor een correcte oogmeting met bijpassende bril of contactlenzen. Heikoop optiek biedt u een ruim assortiment Brillen, Zonnebrillen, Contactlenzen, Contactlensproducten en toebehoren.Kortom: kijk eens wat vaker in de spiegel van de opticien.

Adres: Veenhoopsweg 20-1, 9422AB Smilde
Telefoonnummer: 0592414611
Stad: Smilde
Route: Veenhoopsweg 20-1
Postcode: 9422AB



op zoek naar gerelateerd: Facebook heikoop smilde
Recensies
Na hier zelf twee brillen te hebben aangeschaft, vandaag met mijn vrouw geweest om te kijken naar mooie monturen voor haar nieuwe bril. Resultaat... Ze heeft uiteindelijk twee "gewone brillen" en een zonnebril op sterkte aangeschaft. Erg fijne winkel met prettige en vakkundige bediening. Uiteraard iets duurder dan de Hans anders formules maar daar staan exclusiviteit en kwaliteit tegenover.
Weer een leuke bril en zonnebril voor de dochter kunnen vinden.
Ik draag al meerdere decennia een bril. Nog nooit zo'n goede oogmeting en advies gehad als hier. Geen aanbiedingen als 3 brillen gratis maar een super advies voor een normale prijs.
Hadden pasfoto's nodig voor de id kaart van de kinderen. Ging prima. Deden hun best om dit goed er op te krijgen. Plus nog een paar gewone pasfoto's. Goede service.
Leuke winkel met zeer professioneel personeel wat toch heerlijk relaxed is. En dat lekker in mijn eigen dorp. Sinds kort hebben ze een fantastische serie tassen. Van stoer tot chique. Ook voor brillen en lenzen te kust en te keur
Prettige winkel om te komen. Deskundig personeel en voor elke persoon de tijd en deskundig advies op maat. De prijs kwaliteit verhouding is heel erg goed! Passende oplossingen bij ongelukjes etc. snel en goede service
Erg fijne opticien! Niet het gehaaste oogmeten en snel winst maken zoals bekend van de grote ketens. Ze zijn hier bereid om even dat extra stapje te nemen qua service.
Ook voor goede pasfoto.s geschikt voor reisdocumenten
Ze nemen de tijd, en zij doet goed haar werk, en je kan er lekker kletsen, aan te raden om er heen tegaan
De ogen laten controleren wat een + en een - weergave had en het zicht op lezen vooral beter kon met een bril. Dus een bril bestel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid