facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heikens Human Capital

Heikens Human Capital

Info

Heikens Human Capital is gespecialiseerd in het leveren van personeelsdiensten en het ondersteunen van medewerkers tijdens hun loopbaan.

Geschiedenis

Onze diensten op een rijtje:
- Werving & selectie
- Adviseren management
- Advisering personeelsdiensten op uurbasis
- Mediation
- Personal Coaching
- Sollicitatie- en loopbaanbegeleiding
- Individuele begeleiding
- Outplacement
- Re-integratie trajecten



"Heikens Human Capital is gespecialiseerd in het leveren van professionele personeelsdiensten en het ondersteunen van medewerkers tijdens hun loopbaan.Wij zijn gevestigd in de Kop van Noord-Holland, namelijk in Hippolytushoef en Den Helder. Uiteraard werken we ook bij onze klanten op kantoor en bezoeken we medewerkers thuis of, indien gewenst, op een andere locatie naar keuze. Onze klanten zijn bedrijven zowel uit het midden- en kleinbedrijf als grotere organisaties en overheidsinstellingen als gemeenten en het UWV.Heikens Human Capital onderscheidt zich door flexibiliteit en een groot probleemoplossend vermogen. Snel en accuraat werken én snel kunnen schakelen, daar ligt onze kracht."
Adres: Westerklief 8, 1777JB Hippolytushoef
Telefoonnummer: 0227 595299
Stad: Hippolytushoef
Route: Westerklief 8
Postcode: 1777JB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Advies Groep Wieringen Advies Groep Wieringen 1 km Fijne partij om mee samen te werken, toppers.
Q-Tech Mobility Q-Tech Mobility 2 km Snelle service, komt afspraken na.
Helpdesk Oostenrijk Helpdesk Oostenrijk 2 km Werken in Oostenrijk? Geen idee welke belasting- en verzekeringszaken je moet regelen...
Recensies
Wat een enthousiaste mensen met liefde voor hun vak. Harmke wordt gedreven door aandacht voor mensen en transparantie in haar werk. Daarmee lost ze complexe human resource problemen op met een zo goed mogelijke uitkomst voor beide partijen.
Een adviesbureau voor blije mensen! Je bent blij als je er mee in zee gaat, en je bent nog blijer als je er van af bent.
How to destroy human capital past beter hij Harmke Heikens advies bureau
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid