facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heijting Milieuservice

Heijting Milieuservice

Info

Afvalcontainerservice en milieudiensten in de regio Arnhem/Nijmegen.



"Heijting Milieuservice is uw partner in afval.Toonaangevend in de regio Arnhem/Nijmegen.Bestel uw afvalcontainer eenvoudig via onze webshop!"
Adres: Looveer 1a, 6851 AJ Huissen
Telefoonnummer: 0263252646
Stad: Huissen
Route: Looveer 1a
Postcode: 6851 AJ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Dalen Huissen B.V. Van Dalen Huissen B.V. 543 meter Onduidelijk wat de bedoeling is als je nooit eerder bent geweest. Geen tarieven zicht...
Recensies
Hier al vaak afval tegen redelijke prijzen naar toe gebracht en zand/grond gehaald als ZZPer en als particulier. Gisteren echter de hoofdprijs moeten betalen. Matrassen wel tegen normale prijs. Maar voor 2 nachtkastjes, 2 lattenbodems en een paar bloempotjes 35,- in rekening brengen is absurd.
Super bedrijf. Gister mijn afval gestort. Leuk personeel en de eigenaar mocht er ook wel wezen. Zeker een aanrader!!
Een boodschappen kratje met puin en een klein beetje glaswol, prijs €15,-.
Ik had een container nodig voor grond en later één voor stenen. Beide containers netjes neergezet en opgehaald. Al met al, een aanrader met goede service.
Uitstekende service van de firma Heijting. Goed bereikbaar en prettig benaderbaar, denken mee. en: afspraak is afspraak. we hebben 3 open containers 9M3 afgenomen. alles is prettig verlopen. Ik kan Heijting absoluut aanbevelen!
Container helaas niet opgehaald op afgesproken dag maandag, staat erg in de weg, jammer, na telefonisch contact staat hij pas voor donderdag ingepland. Update: na telefonisch contact op dinsdag is de container alsnog opgehaald op dinsdag. Deze hele situatie verdient geen schoonheidsprijs maar keurig opgelost.
Klasse service meerdere containers besteld en altijd op de gewenste tijd en dag bezorgd
Weinig te vinden over prijzen
Snelle levering, moest nood gedwongen de levertijd wijzigen. Dit was geen enkel probleem. De container werd netjes op de afgesproken tijd geleverd. Helemaal top. Een zeer goede prijs voor een grofvuil container
Snel, redelijk prijs voor afval.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid