facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heijbers & Verkleij Hoveniers

Heijbers & Verkleij Hoveniers

Info

Heijbers & Verkleij Hoveniers is een jong en dynamisch bedrijf dat inspeelt op de groeiende vraag naar specialisten in de groene ruimte.



"Heijbers & Verkleij hoveniers is het adres voor Tuin ontwerp, aanleg en onderhoud. Onze missie is het met gevoel, passie en plezier ontzorgen en het realiseren van groene maatwerktuinen door gepassioneerde en bekwame hoveniers.Ook als u al een ontwerp heeft van een tuin architect maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u."
Adres:
Telefoonnummer: 0641517857
Stad: Honselersdijk


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00

Recensies
De keuze voor Heijbers&Verkleij Hoveniers was voor ons niet moeilijk, de professionele uitstraling die je terug ziet in de ontwerpen zijn uniek. De ondersteuning en de hulp in de keuze van het beste ontwerp was voor ons doorslaggevend. Tijdens het aanleggen van onze voor- en achtertuin waren de mannen betrokken, nauwkeurig en vakkundig. De mannen werkte zeer netjes, alles werd aan het einde van de dag keurig achter gelaten. Het eind resultaat was top, een absolute aanrader! Nogmaals dank.Services: Hoveniersservices
Zeer vakkundig, vriendelijk, duidelijk. Gaan zorgvuldig te werk en ruimen na afloop netjes op.
Zeer goed hoveniersbedrijf. Er wordt hier geluisterd naar je wensen en goed ingespeeld op de de mogelijkheden. Op de afgesproken tijd stonden de jongens netjes klaar en voordat er gebruik werd gemaakt van de wc gingen zelfs de schoenen uit om het huis niet vies te maken. Het werk zat wat tegen maar hier kwamen ze gewoon de volgende dag al voor terug. En alles netjes in het gestelde budget. Ga zo door jongens!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid