facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heidstra Agency

Heidstra Agency

Info

Zelfstandig boekings- en management service.

Geschiedenis

Heidstra Agency is een agentschap opgericht in maart 2017, te Almelo. We vertegenwoordigen live acts, dj’s en producers.
Het agentschap is opgericht door Melle Heidstra. Bij Heidstra Agency is er kennis, ervaring en netwerk aanwezig in de hiphop en dance scene in het binnenland van Nederland.
Heidstra Agency kiest voor een tactische benadering in een samenwerking met een artiest. Door het aanwezige netwerk zijn we in staat een start aan live carrières te geven, verder te ontwikkelen, of te versterken.
De organisatie van Heidstra Agency is in handen van een jong en enthousiast team wat in staat is om van iedere uitdaging een succes te maken. Een persoonlijke touch en een helder beeld van wat er gaat komen is voor elke artiest belangrijk. De jonge ondernemers van Heidstra Agency hebben door hun vele doorzettingsvermogen en vele positiviteit deze expertise zo beschikbaar om 'iets groots en iets goeds'' neer te zetten.
Uiteraard kunt u kennismaken met de mensen achter de schermen. Neemt u daarvoor gerust contact op via onze contactpagina en maak kennis met Heidstra Agency.



"Hi, wij zijn Adwise - Your Digital Brain! Als Emerce top-3 full-service digital agency zetten we met ruim 140 digital masters organisaties op een beslissende voorsprong in hun markt.Je vindt onze offices in Almelo en Utrecht vanwaar we werken aan creatieve en award-winning innovaties en oplossingen op alle vlakken van digital:- Webdevelopment- Appdevelopment- Portals- Marketing strategie- Digitale transformatie- Data & analytics- Search SEA & SEO- Advertising- Content marketing- Social media- Digitale campagnes- Content creatie- CRO & UXEn nog veel meer. Ervaar het zelf!"
Adres:
Telefoonnummer: +31 (0)6 36050958
Stad: Almelo


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rally's Bcause Rally's Bcause 146 km Mooie winkel met unieke producten
Confetti Events Confetti Events 146 km Verhuur, thema feest, kinderfeesten, Verkoop van thema draaiboeken. Kindervermaak op...
Dimotech.nl Dimotech.nl 146 km Elektrotechnisch aansluitbedrijf voor aanleg van tijdelijke installaties (elektra) vo...
SDC-Verhuur SDC-Verhuur 147 km Voor ons feest hadden wij 2 lichtsets gehuurd. Het zag er erg goed en professioneel u...
Hollandse Krakers Hollandse Krakers 148 km Deze mensen organiseren top feesten! Dikke aanrader als je een feest wilt organiseren...
Brood met Spelen - XO Food Group Brood met Spelen - XO Food Group 150 km Niks anders dan lof voor brood met spelen. Fantastisch verzorgde personeelsavond met ...
Recensies
UPDATE: met plezier de cursus Digital Marketing Advanced afgerond..ik heb echt heel veel geleerd en deze kennis zet ik nu in bij mijn werk en eventueel komende bedrijven die mij willen benaderen hiervoor. Beide cursussen is echt een aanrader om te doen en je krijgt heel veel handvaten om mee aan de slag te gaan..Ik zeg go for it...Being digital is being in the future are you coming or are you staying behind? Thanks Adwise Gisteren begonnen met de digital marketing cursus bij Adwise en wat een informatie en kennis bezitten deze medewerkers en wat een passie voor wat ze doen en dit willen delen...erg leerzaam en kijk er naar uit om deze cursus helemaal te volgen en tot een goed einde te brengen.
Als je een 'all service' bureau zoekt voor branding, communicatie en social, Adwise is your wisest choice! Niet langer zoeken.
Als je bij Adwise naar binnenloopt, dan komt de energie als een deken over je heen. Er zal moeten worden gepresteerd, maar dat kan ook in deze werkomgeving. Proficiat! Ik zeg:
T shaped marketing fun voor millennials die van agile teams met T-shaped marketing professionals een consumer experience via sprints in scrums een accelerated velocity produceren door.. eh?
Een goed specialistisch bedrijf voor marketing en webdevelopment vraagstukken / uitwerkingen. En dit al meer dan 10 jaar.
Professioneel bedrijf met leuke mensen. Voor ieder vakgebied binnen internetmarketing een specialist.
Top bedrijf dat gaat voor waarde creatie i.p.v. alleen maar de consultant spelen.
Een goede en eerlijke partner voor alle online marketing en e-commerce vraagstukken.
Trendy gebouw waar old school marketing en digital marketing samen de klant en consument verassen.
Echte experts in Google en online advertising. Maximaal rendement uit je budget.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid