facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heida Verzekeringen

Heida Verzekeringen

Info

Met 25 jaar ervaring in zakelijke-, agrarische- en particuliere verzekeringen stel ik de klant centraal met mijn persoonlijke dienstverlening.

Geschiedenis

Ik werk op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB-)bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Ik bied altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakel ik de hulp van specialisten in, mocht u een zeer specifieke kwestie hebben.
Doordat ik niet voor een bank of verzekeringsmaatschappij werk kan ik een veel breder scala aan producten adviseren waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank.



"Zakelijke risico’s nemen is één van de mooie dingen van het ondernemerschap. Het brengt u verder en biedt kansen! Het betekent echter ook dat u regelmatig afwegingen moet maken. Gaat u een risico zelf dragen of is verzekeren een veiligere optie? Heida Verzekeringen begeleidt u bij risicoanalyse en risicobeheersing binnen uw onderneming en neemt u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen. Dat is een hele zorg minder!"
Adres: Siaerdamasingel 51, 9035 GG Dronrijp
Telefoonnummer: 0612585510
Stad: Dronrijp
Route: Siaerdamasingel 51
Postcode: 9035 GG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dygra Lichtreclame Dygra Lichtreclame 306 meter Dygra Lichtreclame Dronrijp sinds 1991 specialist in gevel- en lichtreclame en buiten...
TVDL TVDL 927 meter TVDL is gespecialiseerd in het geven van management- en commerciële trainingen en het...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid