facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heibel

Heibel

Info

Jouw online succes, is onze missie! Heibel is: scoren in Google, meer online bezoekers en meer omzet! - www.heibel.nl



"Heibel staat voor no-nonsense, persoonlijk en eenvoud. Door het bouwen met kant en klare content blokken en het juiste ontwerp, staat jouw online product binnen no-time live. Wij bieden online producten als websites, webshops, narrowcasting, intranet, landingspagina’s, e-mailmarketing of werken-bij omgeving. Kies er één of ga voor multichannel en beheer deze gemakkelijk vanuit het MODX CMS.Ons online bewezen model is in de afgelopen 10+ jaren voor jou, als ondernemer en organisatie, ontwikkeld. Elk online product dat wij aanbieden kan onbeperkt uitgebreid worden, is gegarandeerd veilig en gebruiksvriendelijk. En loop je ergens tegenaan? Vraag dan onze servicedesk om hulp."
Adres:
Telefoonnummer: 085 273 7954
Stad: Surhuisterveen


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sterc Online Agency Sterc Online Agency 269 meter Tof bedrijf om voor te werken en mee samen te werken. Ontzettend veel verstand van we...
NYZZ internet & marketing NYZZ internet & marketing 472 meter Hier vind je tips en nieuwtjes over hoe je meer klanten en meer omzet via je website ...
Recensies
De communicatie met Heibel is altijd zeer aangenaam en helder. Als iets niet kan dan wordt er niet om de hete brei heen gedraaid. Bij Heibel krijg je een kwalitatief product voor een acceptabele prijs. Ik ben tevreden en vandaar deze review!
Het Heibel & Vlinc kennisevent was zeer geslaagd en leerzaam.
Heibel heeft onze mooie website gebouwd. Wij zijn heel erg tevreden over het verloop van het project, de snelheid en de kwaliteit. Ook worden vragen naar oplevering snel beantwoord en waar nodig opgelost voor ons.
Onlangs een super leuke Google avond mogen beleven dankzij Heibel. Genoeg inspiratie weer voor het nieuwe jaar!
De presentatie over Google in het Barontheater in Opende was erg interessant. Dit soort bijeenkomsten voegen absoluut wat toe. Dank.
Ik ben heel erg tevreden over de snelle en professionele manier waarop binnen dit bedrijf gewerkt wordt. Ook mooi om te zien dat zij kansen geven aan jongeren die het vak willen leren.
Heldere en leerzame masterclass over de mogelijkheden binnen Google. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid