facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hefo Dressage Horses

Hefo Dressage Horses
"HEFO aanhangwagens en trailers uit Workum is sinds 2006 stevig gevestigd in Friesland en de kop van Noord Holland door de verkoop van merk aanhangwagens aan vooral bedrijven en particulieren. In de loop der jaren is er een vaste band ontstaan met de klanten door alleen kwaliteit te leveren maar wel voor scherpe prijzen. Dit is uitgegroeid in de dealer-schappen van HEFO voor Friesland van HENRA & Anssems aanhangwagens en paardentrailers en HULCO aanhangwagens. Ook is HEFO dealer van PEGA boottrailers en onderdelen. HEFO klanten worden bediend met kwaliteit voor altijd een scherpe prijs. Ook heeft HEFO de service geboden van onderdelen aanhangwagens online te bestellen in de eigen webshop."
Adres: Lange leane 3a, 8411 Workum
Telefoonnummer: 06-22546761
Stad: Workum
Route: Lange leane 3a
Postcode: 8411


Recensies
ANSSEMS ongeremde tandemasser gekocht bij HEFO Workum.enkelasser ANSSEMS ingeruild .Haalde de kar Vanmorgen op stond de kar al keurig klaar Henk heeft er nog reservewiel ondergemaakt bescherm kappen voor achterlichten allemaal keurig.heeft nog extra gemaakt dat ik de rijplaten er weer op kan bevestigen.Ben er heel blij mee .Mooiste Kar van de Hondsrug in Drente. Henk we hebben Fijn eerlijk zaken gedaan. BEDANKT JANNES
Wat een ballen bedrijf. Ze zetten zelf hun artikelen in de aanbieding met 20% korting. Vervolgens besteld en netjes betaald. Op zondagochtend vroeg een mailtje dat de order geannuleerd is wegens 'geen actuele prijs'. Maandagochtend contact gelegd met ene Henk van het bedrijf. Ipv meedenken naar een oplossing of enige vorm van service verlenen alleen de boodschap meegeven dat het geld geretourneerd gaat worden. Ik gaf aan teleurgesteld te zijn door deze wijze van communicatie waarna ik alleen een emoticon als reactie gestuurd krijg. Alles behalve professioneel. Eens en nooit weer. Waardeloos.
Ik was opzoek naar een aanhanger van goede kwaliteit en die heb ik hier gevonden. Via Marktplaats terecht gekomen bij Hefo. Mijn vragen werden altijd snel en kundig beantwoord. Henk, de eigenaar van het bedrijf, kwam vriendelijk over. De meeste aanhangers welke op de website stonden waren ook op voorraad. Ondanks uit de pan vliegende materiaalkosten hedendaags vond ik de prijzen van de aanhangers scherp en weerlegbaar. Ik raad dit bedrijf aan!
Vriendelijk, eerlijke prijs, snel geleverd
Nieuwe aanhangwagen gekocht met enkelas en huif voor een zeer scherpe prijs, de service en uitleg was zeer goed. De levering duurde iets langer dan gepland en toen zat er voor de wachttijd zomaar een extra steunpoot onder de kar zonder extra kosten. Een zeer kundig bedrijf met verstand van zaken ! UPDATE !! : 26 Maart 2019 helaas wederom nieuwe aanhanger met huif gekocht omdat de vorige met de storm van vorige week was omgewaaid tijdens het rijden. Hefo Workum kwam met een zeer netjes inruilvoorstel en we rijden vanaf vandaag weer met een nieuwe aanhangwagen alleen niet meer met windkracht 8 of 9 !!
Ik heb hier een autoambulance/trailer gekocht. Hij stond al een halfjaar op kenteken maar was nooit gebruikt. Na wat moeilijk startende onderhandelingen tot een akkoord gekomen. Daarna is alles volgens afspraak en tevredenheid verlopen. Ik kan dit adres zeker aanbevelen.
Voldoende keuze aanhangers en in elke prijs klasse is hier wel te slagen.
Goede zaken te doen met hefo
Goede aanhangers voor een eerlijke prijs
goede prijs kwalitijds verhouding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid