facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heerlijkheid.

Heerlijkheid.

Info

Restaurant, Cafetaria, Catering, Party verhuur, Terras, "Heerlijkheid"

Adres: Tolhuisstraat 1, 9363 AX Marum
Telefoonnummer: 0594 641111
Stad: Marum
Route: Tolhuisstraat 1
Postcode: 9363 AX



op zoek naar gerelateerd: Cafetaria Marum openingstijden, Heerlijkheid menu, De Heerlijkheid, Snackbar Marum, De heerlijkheid Bredevoort, Kruisweg Marum, Heerlijkheid Nuenen, Eten bestellen Marum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria Het Centrum Cafetaria Het Centrum 494 meter De pindasaus is te pittig. Voor de rest wel goed. Qua prijs wel beetje duur geworden.
Recensies
Prima voor een hapje eten! Leuk restaurant, vriendelijke bediening! Geen culinair hoogstandje....Eten: 4/5
Prima omgeving, vriendelijk personeel. 12 uurtje waarbij je wel of geen soep kunt kiezen, fijn als je geen grote eter bent. Komen zeker nog eens terug ! Vandaag dus weer terug,wat een tegenvaller. Brood van de supermarkt, en niet van Vandaag,we hadden beide een kroket,zonder mosterd..... Tafel was plakkerig en redelijk wat overleden vliegen in de vensterbank. Daarbij was het damestoilet afgesloten omdat het schoongemaakt werd op zaterdag om 12,30u? Dus,een tegenvaller en waarschijnlijk de laatste keer,erg jammer
Geweldig lekkere keuken. Porties zijn lekker ruim en voortreffelijk van smaak en textuur. Kok scoort hiermee ruimschoots voldoende. Bediening vriendelijk maar op drukke momenten wat aan de karige kant. Gesuggereerd de klanten te vragen even mee te helpen om bijv. de drankjes rond te brengen. Parkeren: Direct naast het restaurant meer dan voldoende parkeergelegenheid.
Ik heb gisteren mijn verjaardag met partner, kinderen en kleinkinderen bij de Heerlijkheid gevierd. Het was allemaal dik in orde. Heerlijk buffet. Wij willen de Heerlijkheid dan ook graag bij u aanbevelen. De eigenaar staat open voor wensen en is zeer klantvriendelijk.
Vanavond lekker gegeten bij jullie, hele vriendelijke bediening, ga zo door!!!Eten: 5/5
Een klein en heel ruim opgezet restaurant met geweldig personeel. Wij willen de jonge man van de bediening heel hartelijke bedanken en een hele goede toekomst wensen. Parkeren: Direct naast het restaurant.
Prima lunch gehad met de familie, met leuk bedienend personeel, voor een nette prijs!
Het was altijd een uitje om hier op het terras te zitten. Nog wel maar de kaart is veranderd en dat is te merken, waarschijnlijk een andere kok. Ik had een broodje tonijn waar 4 dikke schuingesneden plakken augurk op zaten. Zo'n broodje verwacht ik bij de buurvrouw, niet op een terras. Ik vind het jammer want je zit er prettig en de broodjes waren een feestje.. ijsthee geserveerd in een glas, geen flesje, heb ik m'n bedenkingen bij, wat krijg je dan voor je geld. Ik vind het heel jammer dat de standaard niet meer zo hoog is als eerst.
We hebben heerlijk gegeten komen er zeker vakerEten: 5/5
Fijn terras met maar liefst 10 tien lokale biertjes op de kaart. Mosterdsoep ook heerlijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid