facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heerlijk Heeswijk

Heerlijk Heeswijk

Info

30 Juni Heerlijk Heeswijk! Het beloofd een mooie dag te worden oa rommelmarkt, kinderactiviteiten, muziek en terras. Kom kennis maken met medewijkbewoners!

Geschiedenis

Welkom op de pagina van Heerlijk Heeswijk! Het jaarlijkse evenement in de wijk dat jong en oud bij elkaar brengt! Dit jaar zal Heerlijk Heeswijk plaatsvinden op zondag 09 juli 2017.

Het programma start in de vroege ochtenduurtjes met een rommelmarkt op de Lavendelkade! Deelname is gratis!

Over gratis gesproken; de hele dag is de toegang gratis! Kinderen krijgen een stempelkaart, hiermee kunnen ze deelnemen aan verschillende activiteiten, van springen op een luchtkussen tot schminken en van kameelrijden tot gratis frietjes met een beker limonade.

Voor de volwassene is er ook voldoende te bezichtigen, wat te denken van een heuze roofvogelshow. Muziek is er ook de hele dag. Het staat u vrij een dansje te doen, of mee te zingen.

In aanloop naar 9 juli 2017 willen we jullie adviseren onze facebookpagina goed in de gaten te houden voor leuke winacties! Kom je ook?

Adres: Lavendel 250, 5432 DW Cuijk
Telefoonnummer: +31485320911
Stad: Cuijk
Route: Lavendel 250
Postcode: 5432 DW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ontmoetingscentrum Den Oeiep Ontmoetingscentrum Den Oeiep 2 km Hele leuke plek om bijvoorbeeld een familie reünie te houden.
Businessclub JVC Cuijk Businessclub JVC Cuijk 4 km De Businessclub van JVC Cuijk staat voor verbinden van sponsoren. Zowel persoonlijk, ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid