facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heerlijk Heerlijk

Heerlijk Heerlijk

Info

Overwegend biologische catering voor lunches, trouwfeesten, bedrijfsuitjes..... en meer.

Geschiedenis

Heerlijk, Heerlijk verzorgt unieke feesten op bijzondere platteland-locaties. Borrelen in de boomgaard, Lunchen aan het water, Trouwfeest in de tuin, Picknicken in de polder, Buffet op de boot, Brainstormen met koeien.... alles kan!

Heerlijk, Heerlijk kent als geen ander de mooiste plekjes in de buurt. De authentieke locaties waar we mee samenwerken bieden heel veel mogelijkheden. Ook op uw eigen locatie verzorgen wij de complete organisatie van een unieke dag 'buiten'.

Heerlijk, Heerlijk.is twee zussen die zijn opgegroeid op boerderij 'mijn ouders wensch' in Oud-Ade. Groot geworden met verse groente uit de moestuin, vlees van eigen koeien en met een moeder die altijd in de keuken stond.

Heerlijk, Heerlijk kookt met ingrediënten die veelal uit de streek komen, altijd vers zijn en overwegend biologisch. Wij maken gebruik van wat het seizoen en de natuur ons biedt, hebben aandacht voor pure smaak en zijn vooral gek op eten en drinken!

Adres: Leidseweg 5, 2374 AR Oud Ade
Telefoonnummer: 0031641032979
Stad: Oud-Ade
Route: Leidseweg 5
Postcode: 2374 AR


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid