facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heeren van Slydregt

Heeren van Slydregt

Info

Restaurant/Brasserie

Geschiedenis

Een gezellig en sfeervol restaurant gevestigd in het oude station van Sliedrecht.

Dé huiskamer van de Alblasserwaard!



"Een gezellige Brasserie in het oude stationsgebouw van Sliedrecht. U bent 7 dagen per week welkom voor een gezellige lunch, een overheerlijk diner, maar natuurlijk ook voor een kopje koffie met gebak, een high-tea, een high-wine of een borrel. Tevens locatie voor een vergadering in een van onze stationkamers, private dining of walking dinner!"
Adres: Stationsplein 8, 3364AM Sliedrecht
Telefoonnummer: 0184-444888
ln.tgerdylsnavnereeh@ofni
Stad: Sliedrecht
Route: Stationsplein 8
Postcode: 3364AM


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 12:00 - 23:00
Zondag: 12:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: heeren van slydregt high tea, heeren van slydregt koningsnacht, heeren van slydregt menu, heren van sliedrecht menukaart, heeren van slydregt openingstijden, heeren van slydregt koningsnacht 2018, paasbrunch heeren van slydregt, parkeren heeren van slydregt
Recensies
Heerlijke lunch gehad. Spicy kippendij, wat een feest op mijn bord. Een echte aanrader. Betekent wel dat ik zeker een keer op herhaling gaEten: 4/5
Heerlijk eten met ontzettende leuke namen die aan de gerechten zijn gegeven die passend zijn voor de ambiance waar het restaurant zich bevind. Je kan ook buiten eten en met gezelschap in privé zaaltje. Aanrader ook voor mensen met een gluten intolerantieEten: 4/5
Al een paar keer gegeten hier, elke keer weer geweldig. Rustgevend sfeertje, goede vriendelijke bediening, heerlijk eten, mooi gebouw. Ook een groot voordeel, alles loopt door. Je zit niet ellenlang te wachten tussen de ene en de volgende gang. Of 10 minuten te wachten tot dat je de bestelde drankjes krijgt. Zowel lunch als diner aan te raden!
Na afloop van een diner zijn we beiden erg ziek geworden. We hebben 3 gangen gebruikt, dus we weten niet waarvan. We hadden een drukke dag gehad, geen lunch tussendoor dus het kan niet zijn veroorzaakt door iets voorafgaands. De saté vond ik voor € 19,50, zonder frites heel matig. Het varkensvlees was droog en taai; dat kon de sterk gekruide satésaus niet verhullen. De groente bestond uit sorry voor de bewoordingen een niet bijpassend allegaartje. De asperges met lamsvlees smaakte goed maar waren waarschijnlijk de boosdoener. De carpaccio en de ijsparfait/crème brûlée waren ok. Maar helaas overheerst het negatieve. We zijn uiteindelijk resp. 2 en 6 dagen ziek geweest. De klacht hebben we meteen doorgegeven aan het restaurant. Hun reactie: "Ik heb onze chefkok uw verhaal doorgegeven. Vervelend dat deze avond voor u zo verlopen is. Wij werken met dagverse producten en het is voor ons nu moeilijk om te achterhalen wat de boosdoener is geweest. Er is ook verder geen enkele melding geweest van een andere gast. Wij bedanken u wel voor de feedback. Wij zullen hier zeker verder naar kijken. Hopelijk tot de volgende keer. Team Heeren van Slydregt. Het zal niemand verbazen dat wij bij dit restaurant niet meer terugkomen. De nagekomen reactie van het restaurant, in reactie op mijn review, is veelzeggend. Maar het is niet mijn probleem dat men daar niet kan omgaan met feedback. Dan rest mij niet anders dan hiervan melding te maken bij de NVWA.
Gisteravond hebben wij hier geprobeerd te dineren. We kwamen om 20:15 uur aan. Er is gelijk tegen ons gezegt op een zeer kattige manier door de Mevrouw van het restaurant "zo u komt ALLEEN een hoofdgerecht nuttige"????..... wij zeiden oh is dat zo?.....we liepen door naar de grote tafel waar al 2 vrienden van ons zaten die hadden al een voor en hoofdgerecht op. We moesten nog een 15 min. Wachten op het volgende koppel totdat we konden bestellen. Weer kwam de kattige mevrouw tegen ons zeggen of we even heel snel ALLEEN een hoofdgerecht wilde bestellen, want de keuken was al schoon!!!! En ze wilde deze niet meer vies maken!!!..... dus wij heel snel een hoofdgerecht besteld. Ik had de herenburger....echt serieus wat een mega slechte burger was dit zeg. Helemaal grijsdoorbakken, brood was oud en droog. Wat een slecht gerecht!!! Kon duidelijk merken dat ze er geen zin meer in hadden. Mijn partner had een tournedos deze was ook slecht gebakken. We konden wel een dessert bestellen want tja daar wordt de keuken tenslotte niet vies van. Ik heb dit werkelijkwaar nog nooit meegemaakt in een restaurant. De manier hoe we werden aangesproken door de zeer kattige mevrouw kan echt niet door de beugel. De manier waarop zij tegen ons zei dat we snel moesten bestellen kan gewoon echt niet. Ik begreep van het tweede stel waarmee we aan tafel zaten dat zij dit wel vaker zo doen.....blijkbaar is dit hun policy. Als je om 2015 uur binnen komt wordt je kattige en dwingend ontvangen want de keuken is al SCHOON!!!!!!!..... Mij zie je hier nooit meer!!!!!! Wat had ik een spijt dat ik mijn reservering bij Grand Café Willaerts in Papendrecht voor had afgezegd......want daar word je wel altijd vriendelijk geholpen en bediend zonder afgesnauwd te worden!!!!!!!
Wat een heerlijke plek om te eten! Van dinerkaart tot de inrichting binnen en buiten; van het voorgerecht tot het nagerecht het is allemaal top! Supertof ook is de plek; een stationsgebouw. Voor nu en nog eens, zullen we maar zeggen!!
Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel. Ik ga er zeker nog een keer eten
Vandaag geluncht. Door gluten- en lactose intolerantie de serveerster gevraagd welk gerecht ik het beste zou kunnen bestellen. Zij heeft navraag gedaan. Daarom de zalmsalade besteld. Deze smaakte goed alleen na betaling hield ik er toch een nare smaak van in mijn mond. Ik moest voor 2 kleine glutenvrije broodjes 5,50 bijbetalen. Er hoorde bij dit gerecht sowieso brood, waar dat gebleven is geen idee. Bij navraag/uiten van mijn ongenoegen vertelde de serveerster mij dat dit normaal is omdat te veel mensen dit brood bestellen terwijl zij geen allergie hebben Zij hadden deze extra bonus/verhoging moeten zeggen bij het bestellen dan had ik een keuze gehad. Dit is een slechte beurt voor dit restaurant. Jammer.
Heerlijk eten, prachtige locatie en vriendelijk personeelEten: 5/5
Een sfeervol restaurant met heerlijk eten in het oude stationsgebouw van Sliedrecht. Een gevarieerde kaart met heerlijke gerechten, prachtig gepresenteerd. We hebben echt zeer smakelijk gegeten. De tournedos is een echte aanrader, zalig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid