facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heeren van Ghemert

Adres: Ridderplein 37 , Gemert 5421 CX, NL
Telefoonnummer: 0492 392 008
Stad: Gemert
Route: Ridderplein 37
Postcode: 5421 CX



op zoek naar gerelateerd: Nieuw restaurant Gemert, Tapas restaurant Gemert, Heren van Gemert, Burgemeester Buskens Gemert, Uiteten, Steakhouse Gemert, Brasserie Gemert, Restaurant Gemert Kastanjehof
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PUUUR Eten & Drinken PUUUR Eten & Drinken 33 meter Heerlijk eten, ze geven veel voor een redelijke prijs. Leuke sfeer.Eten: 5/5
Recensies
Heeren van Ghemert, Op een zonnige herfstdag lekkere fietstocht gemaakt naar Gemert. Toen op het terras beland, zag er uitnodigend uit, fijne stoel en..in het zonnetje. Koffie met heerlijk appelgebak. Met een vriendelijke buurman op het terras, herinneringen opgehaald over mijn geboorteplaats. We zaten zo goed en zo gezellig nog een tweede koffie besteld doen we bijna nooit Onze indruk van Heeren van Ghemert is goed, goede koffie en gebak en.. belangrijkste heel vriendelijk personeel! Op een mooie plek in Gemert recht tegenover het prachtige kasteel Gemert is het goed toeven. Ook binnen ziet het goed en mooi uit, zeker ook een keer daar gaan eten. Tot in Gemert, Tot bij Heeren van Ghemert!
Wij waren op 1e Kerstdag met een wandelgroep van harte welkom!! Lunch was goed, sfeer gezellig en spontaan personeel! Aanrader en wij komen zeker terug!!
Heerlijk gegeten. Tip sneukeĺ verrassingsmenu is wel heel veel. Op de sneukelschaal op het einde alles 4x was veel 2 was ruim voldoende geweest.
Zeer goede terraservaring hier gehad. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Makkelijk bestellen via een QR-code, waarbij je online betaalt en razendsnel je drankje hebt staan. Verder hebben ze een prima hapjeskaart. Bijna alles is in een kleine, een middelgrote en een grote portie te bestellen. En dit dan voor een schappelijke prijs. Dit maakt het dan ook aantrekkelijk om iets te bestellen, aangezien er op veel plekken alleen een grote portionering tegen hogere prijzen wordt aangeboden.
Bedienend personeel erg vriendelijk. Hoofdgerecht mwah... Schnitzel is toch met een paneerlaag erom heen. Champignonsaus was voorzien van welgeteld 3 plakjes champignons. Iets meer aandacht zou zeker verbetering zijn. Frietjes zaten in 'n soort McD bakje en koolsalade was nat.
We waren er 20 minuten voor openingstijd, maar we werden toch netjes geholpen... Top...
Lekkere cocktails niet al te duur. Zeer vriendelijke personeel en je kunt zowel binnen, buiten en onder een afdak gezellig en mooi zitten.
Het was lang geleden dat ik garnalen in knoflookolie had, echt smikkelen. Voor het echte genieten moet ik de volgende keer een dubbele portie nemen. Bij het hoofdgerecht had ik graag wat groente gehad ipv een standaard hoopje sla. Voor de rest lekker relaxed gegeten. En dus de tweede keer een dubbele portie garnalen genomen. Dat viel vies tegen. De olie was verdampt en de stukjes knoflook en peper zaten vastgekoekt op de bodem. Dat de kok dit mee durft te geven. Bij de bediening om wat olie gevraagd om nog iets te soppen te hebben. Als hoofdgerecht de hamburger. Het zag er goed uit. De hamburger kon ik niet wegkauwen. Helemaal door en door gebakken en zelfs zwartgeblakerd. Ook dit moet de kok gezien hebben, maar ach wat saus bedekt dat wel. Een hamburger behoort nog rose te zijn. De bediening hierop aangesproken. Haar antwoord was dat het blijkbaar mijn smaak niet was, doorgebakken en zwartgeblakerd. Er bleek de tweede keer een andere kok in de keuken te staan. Als de kwaliteit van het eten afhangt van de kok, zal ik daar nooit meer eten.
Vriendelijk personeel, snelle service, plaats komt gezellig over.
Lekker en goed gegeten Gezellig pleintje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid