facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heeren van de Wijnbar

Heeren van de Wijnbar

Info

Geniet van een mooi glaasje wijn met een lekker hapje in een fijne ambiance! Meer dan 20 wijnen per glas en 100 per fles!



"Wijnproeven, verhalen over onze eigen wijnen, feestlocatie, wijnwinkel en de gezelligste wijnhotspot van IJsselstein..Wil je meer weten of reserveren? [email protected]"

"Wijnproeven, verhalen over onze eigen wijnen, feestlocatie, wijnwinkel en de gezelligste wijnhotspot van IJsselstein..Wil je meer weten of reserveren? [email protected]"
Adres: Vingerhoekhof 19 L, 3401 DX IJsselstein
Telefoonnummer: 0303074353
Stad: IJsselstein
Route: Vingerhoekhof 19 L
Postcode: 3401 DX



op zoek naar gerelateerd: Eigenaar Heeren van de Wijn, Heeren van de Wijn Ede, Heeren van de Wijn Veenendaal, Nieuw restaurant IJsselstein, Café IJsselstein, Pinot IJsselstein, Horeca IJsselstein, Horeca wijnleverancier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marcus Marcus 156 meter Top service! Alles goed geregeld!
Recensies
Uniek concept! Wijnwinkel en wijnbar in één. Relaxte sfeer, kundig personeel. Ook lekkere hapjes pinchos verkrijgbaar!
Na één eerder positief bezoek aan Heeren van de Wijn had ik besloten om mijn 30e verjaardag hier te vieren. In overleg met Menno heb ik de wijnbar exclusief gekregen voor mijn gezelschap van ruim 50 personen. Van tevoren had ik nog lichte twijfel omdat ikzelf noch mijn gasten uit IJsselstein komen. Echter, dat was nergens voor nodig: het werd een fantastische avond. Het team van Joris, Nicky en Iris was fenomenaal. Vriendelijk en super attent lieten ze zien wat gastvrijheid ook alweer betekent. Elk onderdeel was tot in de puntjes verzorgd: versiering, muziek, feestelijke ontvangst van gasten, het schenken van de drankjes waaronder heerlijke wijnen en het continu klaarmaken en uitserveren van verse hapjes. Dat niemand iets te kort is gekomen mag een understatement genoemd worden; dit was gezonde overvloed. Puur genieten! Ik heb een geweldige avond genoten en mijn gasten net zo; er kwamen ontzettend veel complimenten over de locatie en de verzorging. Ik denk dat niet alleen ik, maar ook veel van mijn vrienden hier vaker gaan terugkomen. Dikke aanrader!
Heerlijke wijnen, en dito borrelplank! Erg gezellig!!!!
We hebben genoten, heerlijke wijn lekkere hapjes. Leuke mensen achter de bar, het was super
Altijd gezellig, goed advies en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding... top tent!
Heerlijke rosé gedronken!!!
Hele gezellige en informele wijnbar. Bediening is uitstekend en wil graag je graag informeren. Veel wijnen geprobeerd die prima smaakten. Hier komen we zeker terug.
Heel gezellige leuke wijnbar met mooie wijnen. Niet alleen de wijnen zijn mooi maar ook de hapjes. Ook het personeel en zeker Joris is een aanwinst voor deze bar. Zeker een aanrader
Gezellig en smaakvol ingerichte wijnbar met een uitstekende gastheer, Nout! De moeite waard om te bezoeken in IJsselstein.
Zeer maar dan ook zeer onbeschofte eigenaar. Ik kom de zaak in met een vraag die niet elke avond gevraagd wordt, daarna een zeer walgelijke antwoord en zeer klantonvriendelijkheid! Walgelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid