facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heere aan de Maas

"Bij Heere aan de Maas is het goed toeven. In een gezellige sfeer geniet u van een a la carte lunch, high tea of high borrel ,het diner Tastou, onbeperkt a la carte eten voor een vaste prijs excl. drank Onze koks maken in de open keuken de heerlijkste en mooiste gerechten. Het is moeilijk kiezen uit de voortreffelijke soepen, mooi gecombineerde voorgerechtjes, lekkere op het seizoen afgestemde hoofdgerechten en toetjes om je vingers bij af te likken. Wilt u reserveren, dat kan, we reserveren binnen een tafel, mocht er buiten een tafel vrij zijn, dan kunt u indien gewenst ook buiten plaats nemen."
Adres: Oolderhuuske 3 , Roermond 6041 TR, NL
Telefoonnummer: 0475 324 231
Stad: Roermond
Route: Oolderhuuske 3
Postcode: 6041 TR


Openingstijden

Maandag: 12:00-22:00
Dinsdag: 12:00-22:00
Woensdag: 12:00-22:00
Donderdag: 12:00-22:00
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 12:00-22:00
Zondag: 12:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: heere aan de maas menukaart, heere aan de maas reserveren, heere aan de maas prijzen, heere aan de maas telefoonnummer, heere aan de maas openingstijden, heere aan de maas prijs, heere aan de maas parkeren, heere aan de maas / ridder van asenrode
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant One Restaurant One 2 km Eindelijk weer open na de lockdown! Gisteren als vanouds heerlijk gegeten bij restaur...
L' Union L' Union 2 km Juli 2023: Hier gaan eten tijdens een weekendje Roermond. Leuk restaurant met vooral ...
't Roerpotje 't Roerpotje 3 km Leuk gezellig restaurant in centrum vlakbij ns station, parkeergarage in de buurt. Go...
Recensies
Een mooie terras op een mooie locatie. De bediening was vriendelijk en het eten was goed. Je kunt er meerdere kleine gerechten bestellen voor een vaste prijs.
Mooi uitzicht en vriendelijk personeel! Ligt misschien aan mij maar vond de truffelpasta wat aan de weinige kant voor €17,50, was wel lekker :
Heb hier niet gegeten, hoor van iedereen dat het lekker is dus dat geloof ik wel. Gingen gewoon even een drankje doen, zag dat ze cocktails hebben... Mojito strawberry: geen rietsuiker, geen mint, geen aardbei. Gewoon ranja met een beetje alcohol erin... waarschijnlijk uit een kant en klaar flesje? Als je iets niet goed kan doen, doe het dan niet zullen we maar zeggen. Bestellen via de telefoon, zal wel handig voor hen zijn maar het mist zooooveeel service en contact.
Vanavond hier gegeten en helaas viel het zwaar tegen. De kwaliteit van het eten is echt onder de maat. Als je bijna 44 euro per persoon betaald mag je toch best een bepaalde kwaliteit verwachten, niet alleen qua eten maar ook qua bediening. Ik had al het vermoeden dat veel eten niet vers word bereid en dat werd bevestigd door het grote stuk plastic dat ik tegenkwam in mijn eten. Toen ik hier vervolgens melding van maakte kreeg ik alleen excuses aangeboden, verder niks. Ik hoef echt geen gratis eten of iets dergelijks maar een drankje of kop koffie was wel op zijn plaats geweest. Roermond kent velen goede restaurants maar de Heere is er daar niet een van.
Heerlijk avond gehad. Personeel werkt hier allemaal met een grote glimlach op het gezicht, fijn om mensen met plezier te zien werken. Het eten was lekker en de keuze is ruim, wij willen zeker nog een keer terug komen! Bedankt voor de heerlijke avond, wij hebben genoten van alles! Kindvriendelijkheid: Een grote speeltuin voor de deur. Parkeren: Voor de deur, klein pad af lopen en dan ben je er Speciale dieetwensen: Ik heb een noten en pinda allergie, daar werd erg goed op gelet. Super fijn!
Heel gezellig zitten. Mooi uitzicht op het water. Zeker aan te bevelenEten: 5/5
Mooie locatie met een mooi uitzicht. Je bestelt 2 gerechtjes per ronde via je telefoon. Desalniettemin zeer vriendelijk personeel. Het eten was oke. Sommige gerechjes waren al redelijk koud, maar het was oke. We zijn hier komen eten, omdat we zeer positieve verhalen hadden gehoord over het oude concept. Voor nu niet voor herhaling vatbaar. Drank was erg prijzig.
1e Keer high tea geprobeerd bij Heere aan de Maas. Heerlijk gegeten. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over het eten bij de Heere aan de Maas. En de locatie is schitterend.Eten: 5/5
Schitterend uitzicht en de moeite waard. Helaas minder persoonlijk door de QR-codes om te bestellen. Is handig op een druk terras, maar niet als er maar 2 tafels bezet zijn.Eten: 4/5
Een hele goede service, waarbij de bestelling nog net als tijdens corona via de app gaat. Aan de tafel wordt de tijd genomen door de gastheer en het personeel bij het brengen. De desserts gaan via een buffet. Altijd genoeg en prima eten. De sfeer heb ik minder sterren gegeven vanwege de uitstraling van het pand, het is groot en geeft nog de indruk van een 'wok restaurant', terwijl de haven ambiance juist wat chiquer is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid