facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heemskerk Juweliers

Heemskerk Juweliers

Info

Heemskerk Juweliers

Geschiedenis

Heemskerk Juweliers is De juwelier van de regio met vele internationale en toonaangevende merken. Als u iets trendies zoekt of juist iets klassieks, bij Heemskerk Juweliers bent u aan het juiste adres. Ook heeft Heemskerk Juweliers een zeer grote collectie trouwringen van diverse merken. Kortom: wij bieden u voor elke gelegenheid het passende cadeau.

Nu ook te volgen op http://www.twitter.com/HeemskerkJewels
druk op " vind ik leuk" om op de hoogte te blijven van onze acties en nieuwe producten/merken!



"Uw vertrouwde juwelier met een eigentijds assortiment van prachtige sieraden en horloges. Horlogemerken zoals Raymond Weil, Oris, Seiko en sieraden van Monzario, Ti-sento, Schaffrath en nog vele andere merken. Ook hebben wij een prachtige lijn met gedenksieraden welke wij helemaal naar uw wensen kunnen aanpassen.Reparaties aan uw horloge of sieraad worden met aandacht door onze goudsmeden en horlogemakers uitgevoerd, maar ook voor nieuw werk en ontwerp bent u bij Heemskerk juweliers aan het juiste adres. U bent welkom in onze mooie winkel te Pijnacker."
Adres: Ackershof 43, 2641DZ Pijnacker
Telefoonnummer: 015-3693024
Stad: Pijnacker
Route: Ackershof 43
Postcode: 2641DZ



op zoek naar gerelateerd: Juweliers Gouda, Juwelier IBINK Heemskerk openingstijden, Juwelier Hoorn, Juwelier Heemskerk, Juwelier Heemstede, Juwelier Berkel, Juweliers Nederland, Juwelier Delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blincq Pijnacker Blincq Pijnacker 156 meter Pas een zilveren armband gekocht en na 1 maal dragen helaas al kapot ! Weggebracht vo...
Atelier Cobalt + Corundum Atelier Cobalt + Corundum 237 meter Dutch Handmade Jewellery
Recensies
Hele fijne en vriendelijke service
zeer aardig personeel ik kom er al 13 jaar en altijd goed behandeld en goed/juist advies echt een top juwelier
Een geweldig goed team. Je voelt je gast, welkom, en het verkoop team draagt zorg voor het maken van de juiste keuzes.
Had een nieuwe batterij nodig voor mijn horloge gekocht bij Heemskerk, vraag was kunt u een nieuwe batterij in mijn horloge plaatsen, antwoord verkoopster ja dat kan maar I.v.m. corona kunt u het morgen ophalen, heb nog niet gehoord dat een horloge een dag in quarantaine moet. Naar een andere zaak gegaan en geen probleem. Uw reactie is wel erg vreemd de klant heeft volgens u geen begrip, maar ik heb eerst een paar gerenommeerde juweliers gebeld en gevraagd of zijn direct een een batterij kunnen plaatsen en niemand gaf aan dat het horloge eerst een dag in quarantaine moest , gelukkig is dit snel opgelost door een klantvriendelijker zaak.
Enige juwerlier in Pijnacker; waarschijnlijk is dat de reden voor de arrogantie. Na foutieve service zeer onvriendelijk en met arrogante toon door de eigenaar te woord gestaan. Er werd geen excuus aangeboden voor de foutieve terugplaatsing van een sluiting en daardoor +3 weken wachttijd. Over ontstane schade tijdens reperatie en/of transport werd een discussie aangegaan met mij als klant over wie daar nu de schuldige van was. Zeer ongepast en door het gesprek voelde ik mijzelf als klant absoluut niet gehoord/gezien, ik liep met een zeer onprettig gevoel de winkel uit en heb dit ook geuit. Ik gaf hen het voordeel van de twijfel ondanks andere klachten vanuit kennissenkring in Pijnacker, maar helaas onterecht. Af te raden dus, zeker voor reparaties aan betekenisvolle/waardevolle sieraden. Update als reactie: Ik geef in mijn review al aan dat ik dat inderdaad heb ge-uit, klopt in de vorm van 'eikel'. Gezien de wijze waarop ik te woord gestaan ben niet meer dan op z'n plaats. Als u ruimte maakt in een gesprek voor de emotie van een klant, hoeft het niet zo ver te komen. Jammer dat u de zaken verdraait in uw reactie. Immers stond bij de retour voor de herplaatsing van het slot al de vermelding op de envelop dat de bedel was beschadigd. Doordat uw medewerkers dit deels aan de achterkant hadden opgeschreven, is dit niet direct opgemerkt. Door die onzorgvuldigheid moest de armband nogmaals retour, niet door mijn toedoen en dit is dus ook niet nog later aangegeven. Wellicht had u - als u de feiten op orde had- een andere en meer professionele reactie gegeven. Oplossingen die met positieve energie en flair worden gebracht vallen nog altijd beter bij de klant. Wellicht een tip om het nog 15 jaar vol te houden! Succes!
Jaren geleden in deze juwelierszaak een mooi horloge gekocht voor mijn vrouw. Ze wilde nu toch eindelijk wel eens een nieuwe dus weer hier naartoe. De zaak was inmiddels in andere handen maar de service was niet veranderd ja zelf verbeterd. Niets was teveel en na een uur heel tevreden met een heel mooi titanium horloge de zaak verlaten. Mocht je in de buurt zijn van het winkelcentrum in Pijnacker dan is dit een echte aanrader.
Veel te veel betaalt voor twee kleur Gouden armband van 6,9 gram 14 karaat 975- euro. Ik dacht bij mezelf laat ik is voor een mooie armband gaan kijken. Die koste 900 . Toen de armband er uiteindelijk was duurde een week. Kwam er in de winkel. 75 euro boven op , de goudprijs was gestegen. Tot mijn verbazing Maar wilde me niet laten kennen. Dus toch aangeschaft. Na verder te hebben gekeken bij verschillende juweliers. Is heemskerk veel te duur. En licht mensen op
Perfecte service door vriendelijk personeel. Een van de bestelde ringen was toch te groot. Zonder omhaal werd er direct een nieuwe besteld. Graveren was "service van de zaak". En een ketting van mijn vrouw die al jaren iets te lang was werd met veel moeite ingekort. Gratis! Kortom: helemaal top!
Goed advies, goede service en fatsoenlijke prijzen.
De winkel is wellicht klein van schaal maar de service is onmetelijk. Via via hier terecht gekomen daar deze juwelier door middel van een zoekopdracht nagenoeg alles kan leveren. Dit bleek ook zo te zijn toen ik een bijna onvindbaar horloge zocht. Ruud ging ervoor aan de slag en binnen enkele dagen was het gevonden voor een hele nette prijs. De service, de klantvriendelijkheid en door de unieke werkwijze het enorme aanbod is iets wat je niet gauw meer vind in deze tijd. Chapeau!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid