facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heemborgh Makelaars Bennebroek

Heemborgh Makelaars Bennebroek

Info

NVM Makelaardij en Taxaties in onroerendgoed.

Geschiedenis

Heemborgh Bennebroek BV ligt op een markante plek aan de “viersprong” van de Rijksstraatweg in Bennebroek. Op deze locatie kunnen wij ons huizenaanbod op een perfecte manier aan de vele passanten en geïnteresseerden presenteren.

Edward Oskamp is Register Makelaar/Taxateur in Onroerendgoed en tevens eigenaar van Heemborgh Bennebroek BV, sinds 1977 actief in de makelaardij en sinds 1990 werkzaam in Bennebroek.
Francis van der Zwet, verantwoordelijk voor de binnendienst, beschikt ook over een jarenlange ervaring in de makelaardij.
Door de “korte lijntjes” wordt onze klanten een zeer persoonlijke aanpak op maat gegarandeerd.

Bij Heemborgh Bennebroek BV kunt u terecht voor een degelijk, realistisch advies en dito begeleiding bij verkoop/aankoop en huur/verhuur van onroerend goed, evenals voor taxaties, of een vrijblijvend oriënterend gesprek om duidelijkheid te krijgen wat “de markt“ u te bieden heeft, of om een gedetailleerde zoekopdracht op te stellen. Desgewenst zijn deeldiensten ook mogelijk. Kortom: maatwerk.
Door onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring in de makelaardij, kunnen wij het belang van de klant maximaal waarborgen; kwaliteit staat bij ons voorop.

Ons werkgebied strekt zich voornamelijk uit over heel Zuid Kennemerland en incidenteel ook daarbuiten.

Adres: Rijksstraatweg 22, 2121 AE Bennebroek
Telefoonnummer: +31235845265
Stad: Bennebroek
Route: Rijksstraatweg 22
Postcode: 2121 AE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Heemborgh Makelaars Nieuw-Vennep, Heemborgh Hillegom, Heemborgh Hillegom openingstijden, Makelaar Bollenstreek, Heemborgh Sassenheim te koop, Huis te koop dr Van Haeringenplantsoen 5 05 Nieuw-Vennep makelaar Heemborgh, Verhuurmakelaars Bollenstreek, Huizen te koop Hillegom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Michiel van Maanen Makelaardij o/g Michiel van Maanen Makelaardij o/g 584 meter Vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg. Voor zover tevreden over het contact.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Heemborgh Makelaars Bennebroek met het openbaar vervoer


Bennebroek, Bennebroekerlaan 50 meter
50
Bennebroek, Zwarteweg 70 meter
4
Bennebroek, Zwarteweg 70 meter
4
Bennebroek, Anemonenplein 140 meter
401
Bennebroek, Bennebroekerlaan 160 meter
50

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid