facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heelleuk XXL

Heelleuk XXL

Info

De mooiste spulletjes voor in en om het huis voor de allerlaagste prijzen, elke dag nieuwe aanvoer en meer dan 1500 m2 winkelruimte.
Dat is Heelleuk XXL!

Geschiedenis

Heelleuk XXL is een unieke winkelformule binnen de Benelux en die kan het best omschreven worden als de enige echte pallet-store!

Door het aanbod van producten, de manier van presentatie en verkoop is het ook niet echt een winkel of supermarkt te noemen.

Hier koopt de consument namelijk rechtstreeks van de importeur of producent. Zo kunnen kortingen worden gegeven die oplopen tot 90% van de normale adviesverkoopprijs.

Adres: Absdaalseweg 5 / 7, 4561 GD Hulst (gemeente)
Telefoonnummer: 0657348798
Stad: Hulst
Route: Absdaalseweg 5 / 7
Postcode: 4561 GD


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:30
Zondag: 12:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Linsy's brocante Linsy's brocante 122 km Welkom op mijn pagina, ik verkoop met veel liefde en passie romantische brocante. Kij...
Recensies
Viet vreselijk tegen. Was helemaal niet zo leuk en erg duur.
Doen er alles aan om de klant te helpen.
Leuke rondsnuffel zaak, beetje winkel van Sinkel. Van van alles wat in alle kwaliteiten en prijzen. Is aan het verbouwen en de beide keuken zaken zijn onder het zelfde dak gekomen ziet er veel belovend uit.
Aparte spullen
Mooie decoratie aan betaalbare prijzen
Hele bijzondere winkel met erg leuke deco spullen voor in en om je huis, zag een mooie kast maar helaas verkocht, maar zag nog veel meer mooie dingen, dus moeten we maar weer een keer gaan kijken, parkeren was geen probleen bijna voor de deur, gewoon een top winkel en daarom 5 sterren.
Leuke zaak... Decoratie voor in en rond het huis... Drukkerij Be-Stikkeren
Beetje leeg, het Is een winkel met van alles en niets, veel boeddha op het moment 50% korting ook meubels, beschadigd en redelijk duur voor hoe het er uit ziet!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid