facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HeelHuus Gezondheidscentrum

HeelHuus Gezondheidscentrum

Info

Het ‘Huus’ dat midden in de samenleving en met beide benen op de grond staat waar je in een geborgen en prettige sfeer weer 'heel' kunt worden.

Geschiedenis

Binnen het HeelHuus Gezondheidscentrum wordt een grote diversiteit aan zowel reguliere als complementaire behandelingen geboden, voor oud én jong; naast fysiotherapie, manuele therapie, craniosacraal therapie, en acupunctuur - TCG(Traditionele Chinese Geneeskunde) worden onder andere ook logopedie, creatief kindercoaching, traumatherapie, leefstijlbegeleiding en energie & bewustzijn consulten gegeven.

De ruime oefenzaal en de workshopruimte bieden bovendien de mogelijkheid om trainingen en cursussen op gebied van zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid, persoonlijke groei en ontwikkeling, bewust leven en spiritualiteit aan te bieden. Mindfulness trainingen, Informatie avonden en Workshops Energie & Bewustzijn zijn slechts een aantal voorbeelden uit het (toekomstige) Heelhuus programma.

Adres: de Gaikhorst 2, 7231NB Warnsveld
Telefoonnummer: 0575746046
Stad: Warnsveld
Route: de Gaikhorst 2
Postcode: 7231NB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:30
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 21:30
Donderdag: 08:00 - 21:30
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: HeelHuus workshop, HeelHuus fysiotherapie, Manueel therapeut Warnsveld, Pilates Warnsveld, Psycholoog Warnsveld, Podotherapeut Warnsveld, Cranio sacraal therapie Warnsveld, Heelhuus facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapie Meijer Warnsveld Fysiotherapie Meijer Warnsveld 759 meter Wij zijn een praktijk met de volgende specialisaties: manueel-, kinder-, bekken-, oed...
Woon-en Zorgvoorziening Villa Woon-en Zorgvoorziening Villa "De Bouwkamp" 1 km Mooie, kleinschalige woonvoorziening voor ouderen. Sfeervol en warm ingericht, vriend...
Recensies
Kundige fysiotherapeuten. Ben er nu voor de 2e keer met relatief lastiger te duiden en behandelen klachten combinatie van golferselleboog en rsi respectievelijk overbelaste kapsels bij het polsgewricht en beide keren werd doeltreffend diagnose gesteld en behandeld.
Rustige, relaxte sfeer. Goede koffie, lekker water. Prima begeleiding door de fysiotherapeut en mogelijkheid tot trainen in de oefenzaal.
Mooie locatie met rustgevende inrichting. Vriendelijk, deskundig personeel.
Mooie ruimte, schone en rustieke wachtkamer waar klanten zelf een kopje koffie, thee of water kunnen tappen. Het personeel is zeer vriendelijk en kundig. Een prettige plek om van je klachten af te komen.
Prima behandeld voor rugklachten door Peter. Vakkundig, legt goed uit, is aardig en rustig in de omgang. Ik weet nu ook wat dry needlen is. Stap voor stap licht Peter zijn verrichtingen toe.
Altijd fijn geholpen. Zou direct weer komen!
Rick heeft me weer geweldig behandeld Net zoals Birthe dat altijd doet Heelhuus is geweldig
Goede fysiotherapeuten, vriendelijk en behulpzaam. Ik ga hier al jaren heen en adviseer iedereen die fysio nodig heeft hier heen te gaan.
Voordat je hier geholpen wordt ben je al volledig tot rust gekomen in een heel warme inspirerend ingerichte wachtruimte met heerlijke koffie/thee en water!
Goed en goede uitleg over behandeling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid