facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HeelFit

HeelFit
Adres: Kasteellaan 1, 6097 GM Heel, Nederland
Telefoonnummer: 0475 563 592
Staat: Limburg
District: Maasgouw
Stad: Heel
Route: Kasteellaan
Huisnummer: 1
Postcode: 6097 GM


Openingstijden

maandag: 07:30–23:00
dinsdag: 07:30–23:00
woensdag: 07:30–23:00
donderdag: 07:30–23:00
vrijdag: 07:30–23:00
zaterdag: 08:00–17:00
zondag: 08:00–15:00

Recensies
De club biedt je een geweldige sfeer voor het beoefenen van fysieke oefeningen met moderne machines en een interieurontwerp dat activiteit uitnodigt, naast het vriendelijke personeel. Ik raad aan om te komen en deel te nemen aan degenen die hun fysieke conditie willen ontwikkelen in een leuke en comfortabele sfeer om alle activiteiten te doen met het behulpzame en vriendelijke team.
Na de renovatie een heel mooie Fitness locatie met vele mogelijkheden. Als de gehele renovatie achter de rug is zou dit wel het mooiste en beste fitnessclub van Midden-Limburg kunnen worden met een zeer enthousiaste eigenaar Ivo
Groepslessen o.a. bodypump power wordt in een te kleine zaal gegeven, zonder ramen zonder sfeerverlichting en het ruikt er niet fris! Tevens zit je teveel op elkaar, dat voelt niet fijn aan tijdens het sporten.nHeel jammer want verder is de sportschool prima in orde. Hopelijk gaan alle groepslessen naar de nieuwe zaal in de toekomst.
Keurig verzorgde sportschoolnMeer dan voldoende apparatuurnVriendelijke benadering
Een hele fijne sportschool met ontzettend vriendelijk personeel. Ook goede en netjes onderhouden apparatuur. Ook begeleiding is mogelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid