facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hedin Automotive Zoetermeer - Ford en F-150 (voorheen Stern)

Hedin Automotive Zoetermeer - Ford en F-150 (voorheen Stern)
Adres: Zwaardslootseweg 3, 2717 PE Zoetermeer, Nederland
Telefoonnummer: 079 351 7000
Staat: Zuid-Holland
District: Zoetermeer
Stad: Zoetermeer
Route: Zwaardslootseweg
Huisnummer: 3
Postcode: 2717 PE


Openingstijden

maandag: 07:45–18:00
dinsdag: 07:45–18:00
woensdag: 07:45–18:00
donderdag: 07:45–18:00
vrijdag: 07:45–18:00
zaterdag: 09:30–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Hi,nnNa het brengen voor een onderhoudsbeurt Ford S-Max ST line, 2020, 1.5 Ecoboost wat al langer duurd dan was afgesproken maar dit kan gebeuren het duurder uit komem dan wat een normale onderhoudsbeurt zou moeten kosten, ook bij thuiskomst net voor vertrek van de vakantie tegen wat verrassingen aangelopen.nn625 euro voor een grote beurt, zonder overleg om de boegies te vervangen en dan tegen het volgende aan lopen.nn- nieuw luchtfilter met vuile handen gemonteerd.n- luchtfilterhuis niet even schoon gemaakt.n- luchtfilter deksel niet juist terug gemonteerd.n- een zo goed als leeg ruitenvloeistofnnNa het invullen van een klachten email wel terug gebeld om er een nieuw luchtfilter ik te stoppen bij terugkomst vakantie, maar wacht eigenlijk nog op een geschikte oplossing voor de geleden moeite.nnGroet,nJeffrey
1 Nieuwe luchtfilter maar met vuiler handen gemonteerd ;n2 Totaal € 457.84 voor :nLuchtfilterniet gevraagd om te vervangen ;nOliefilter ;nMotor Olie ;n3 Bougies€149.69 ;nVoor en achter wielen wisselen ;nIs dat Ford ECONOMY Service ?
Stond met mijn BMW met koelvloeistof problemen. Toen ik vroeg of er misschien een monteur even kon kijken of ik er mee thuis kon komen was het geen enkel probleem. De monteur is meteen meegelopen en het probleem provisorisch gerepareerd. De terugweg 150 km zonder problemen kunnen afleggen.nEen top garage met een klant vriendelijke instelling. Achteraf hoefde ik alleen de koelvloeistof te betalen. Helemaal top.
Ik moet helaas mijn 5 sterren intrekken, de werkplaats heeft dit veroorzaakt, we maken een afspraak om de auto tussen 8.00 en 9.00 te brengen voor wat kleine aanpassingen, het is nu 16.15 en nog niet klaar. Heel slecht, waarom maken we een afspraak dan? Onze eigen afspraken komen nu in de knel!
Keurige zaak met vriendelijk personeel. Goede informatie op voorhand en na uitvoering van de beurt. E.e.a. is naar wens uitgevoerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid