facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HediBouw

HediBouw

Info

HediBouw is al jaren een bouwbegrip in Flevoland. Wij denken met u mee, bieden u helderheid, maken duidelijke afspraken met u en komen die na. Uw wensen en wat u wilt bereiken zijn richtinggevend in het bouwproces.

Geschiedenis

Onze missie is heel eenvoudig en toch veelzeggend: tevreden mensen om ons heen. Daarmee bedoelen we dat we ons inzetten voor tevreden opdrachtgevers, tevreden werknemers en tevreden onderaannemers, kortom iedereen waar we elke dag mee werken.

Adres: Noorderbaan 38, 8256 PR Biddinghuizen
Telefoonnummer: 0321-33 16 49
Stad: Biddinghuizen
Route: Noorderbaan 38
Postcode: 8256 PR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ESC Dronten ESC Dronten 157 meter ESC Dronten is dè exclusief importeur van Tonality®. Toonaangevend in productkwalitei...
RAAM6 RAAM6 472 meter Raam6 Jest to wschodząca firma specjalizująca się w montażu okien,drzwi,rolet,bram ga...
Royaltyliving Royaltyliving 615 meter Hoge kwaliteit afwerking, komen hun afspraken na. Toppers!
Prefab Vof Prefab Vof 825 meter
Recensies
Na meerdere malen gemaild en gebeld te hebben wordt er niet gereageerd. Eerder afspraak gehad en afgesproken dat zodra eea definitief was wij zouden mailen. Dit hebben wij gedaan maar het bedrijf reageert nergens op. Niet zo netjes, en vooral teleurstellend.
We zijn druk bezig met Hedibouw voor nieuw bouw voor ons bedrijfspand de begeleiding is geweldig wordt met je mee gedacht en word na je geluisterd we gaan met 110% met vertrouwen in zee met dit mooi bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid