facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hecx Business Development BV

Info

Hecx heeft maar één doel: bedrijven in een ’sales mindset’ brengen. Mind.Set.Sales als basisfilosofie om meer verkoop uit uw verkopers te halen.



"Hecx heeft één doel: bedrijven in een ’sales mindset’ brengen. Zodat de kunst van verkopen niet voorbehouden is aan een enkel individu. Wanneer de gehele organisatie de blik op verkoop heeft gericht, moet die focus een blijvend doorlopend proces binnen de onderneming worden. Maar hoe doe je dat? Niet met een enkele training. Niet via bedrijfsprocessen inrichten. Maar juist door de dynamiek vast te houden. Door mensen te verbinden en hun verkoopactiviteiten te regisseren. Focus op resultaat uit eigen beweging. Want er zit meer verkoop in je verkopers dan je denkt. Hoe we dit aanpakken?"
Adres:
Telefoonnummer: +31615451116
Stad: Ridderkerk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lettereffect Lettereffect 2 km Gisteren onze luifels met reclame gemaakt. Ziet er top uit mannen. Netjes afgewerkt ...
Male Photography Europe Male Photography Europe 2 km MalePhotographyEurope's goal is to show the male's body at its best. Shop for MalePho...
Street Ridderkerk Street Ridderkerk 2 km Mooie zaak, leuke kleding en super vriendelijke geholpen
Budgetshirt.nl Budgetshirt.nl 12 km Webshop waar u zeer gemakkelijk en tegen zeer aantrekkelijke prijzen textiel kan lat...
Recensies
In mijn eerste training van Harrie wist hij snel te achterhalen wat voor type persoon ik ben. Dit is voor Harrie belangrijk om de pijnpunten van een persoon op weg naar meer succes te kunnen achterhalen en daar direct mee aan de slag te gaan. Met een flinke dosis humor laat hij zijn deelnemers peentjes zweten met als resultaat het behalen van de beoogde leerdoelen. Na een training van Harrie ga je geïnspireerd naar huis met 6 kantjes vol aantekeningen waarmee je daadwerkelijk iets kunt. Zijn inzichten zijn daarnaast veelal ook wetenschappelijk onderbouwd. Voor mij is Harrie de absolute #1 betreft training in sales.
Na de oefeningen wist Harrie al snel te vertellen wat voor een ‘type persoon’ ik ben. In het gesprek dat daarop volgde liet Harrie mij zien waar ik energie van krijg, waar mijn krachten liggen en mijn valkuilen. Heel bijzonder en soms ook confronterend om dit vanuit een objectief persoon, Harrie, te horen te krijgen. Zeker omdat het zo wetenschappelijk onderbouwd is en ook nog met een flinke dosis humor wordt verteld. Je gaat met een rugzak vol nieuwe inzichten naar huis, klaar om er iets mee te gaan doen. Harrie ik wil je enorm bedanken voor het inspirerende gesprek. Ik zou het iedereen aanraden, het heeft mij veel gebracht!
De trainingen en inzichten van Harrie zijn soms confronterend, enorm leerzaam en vooral direct toepasbaar in de praktijk! Hij legt met veel humor goed en duidelijk uit hoe ons brein werkt en koppelt daar vervolgens de laatste neurosales en -marketing inzichten aan. Dit verklaart ons gedrag enorm. Erg leuk en leerzaam om te doen dus.
Ik heb Harrie van Heck leren kennen tijdens een Salestraining welke door ons bedrijf werd georganiseerd. Harrie combineert op bevlogen wijze psychologie en commercie, waarbij jouw identiteit wordt ingezet om met meer gemak en op een effectievere, vertrouwde wijze, salesactiviteiten met klanten tot een succes te maken. Met zijn ervaring, een flinke dosis humor en scherpte weet Harrie je zo te inspireren dat je gedurende de gehele training op het puntje van je stoel blijft zitten. Besprekingen van diverse praktijksituaties zijn herkenbaar, soms confronterend, maar telkens met een oplossing waarvan je denkt: “waarom heb ik dat zelf niet bedacht?” Door deze geheel “eigenwijze” manier van coachen kun je niet wachten de volgende dag met deze nieuwe inzichten aan de slag te gaan. Nog vrijwel dagelijks merk ik hoe goed ik hierdoor ben geholpen en met meer vertrouwen, gemak en succes communiceer met collega’s, vrienden, maar vooral ook onze klanten. Door het stellen van de juiste open vragen ontdek je de echte betekenis achter een vraag die aan je wordt gesteld. Een onderscheidende en waardevolle training! Ingrid Knopper
Bij van Hecx Business Development heb ik deelgenomen aan de training BrainBoost Neurosales. De training werd gegeven door Harrie en Robert. Deze twee mannen hebben mij ontzettend veel geleerd. Ik begrijp nu hoe mijn brein werkt en dat van een ander en welke gedragingen hieruit voortkomen. Tijdens de training hebben zij mij geleerd om over de drempel van het gevoel van weerstand te stappen. Zeer leerzaam om er achter te komen waar je weerstand vandaan komt maar ook zeker de weerstand van een ander te herkennen. Hierdoor begrijp ik mezelf beter en een ander. Met deze kennis kan ik mijn klanten nog beter verder helpen omdat ik de klant beter begrijp en door de juiste vragen te stellen nog beter zijn behoefte kan onderzoeken. Met deze training ben ik zelf in beweging gekomen en heb ik de handvatten gekregen om ook mijn klant in beweging te zetten.
Hecx is door mijn organisatie als externe sales trainer ingehuurd. Ik heb meerdere trainingen in mijn carrière mogen meemaken maar dit is toch wel van een ongekend niveau. Men krijgt hier geen 'trucjes' aangeleerd maar krijgt inzicht in hoe het brein werkt met betrekking tot het doen van aankopen. Door de persoonlijke benadering en te kijken naar wie jij bent als persoon, krijg jij handvatten en inzichten om vanuit je eigen ik, succesvoller te worden. Ik kan een training bij deze organisatie iedereen aanraden die niet op de grote lijnen wilt worden getraind, maar die op 'neuro' level het verschil wilt kunnen maken.
De BrainBoost-training van HECX heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Inzichten op het gebied van sales maar ook zeker inzichten die ik kan toepassen voor collega's en klanten. De training van HECX is wetenschappelijk onderbouwt en heel concreet. Erg fijn en zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid