facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hebbes

Info

Lever meubels, kleding en overige artikelen bij ons in of laat ze ophalen en ontvang 20% korting op de volgende aankoop. Wij steunen vele goede doelen.

Geschiedenis

Bij Hebbes vindt u een breed scala aan artikelen. Voor alles in en rond het huis voor alle leeftijden kunt u bij ons terecht.
Kleding, electrische apparaten, meubels, boeken speelgoed, cd's en nog meer. Een leuk schilderij of iets oud uit grootmoeders tijd.



"Zoekwoorden:kringloopkringloopwinkelkringloopwinkel hendrik ido ambachtkringwinkelkringloopwinkel 078kringloopwinkel zuid hollandhebbesarmoedebestrijdingarmoededuurzaamduurzaamheidparticipatieparticiperenparticipatiewetpassend werkvoor iedereenvrijwilligersdagbestedingwerkervaringzingevingtoekomstperspectiefre-integratiegoede doelendonerendonatiesontspullenspullen brengenbreng spullenbreng spullen langstweedehandsvintageretrobrocantejaren '60kledingspeelgoedboekentechniekmagazijnhuistuinkeukenwoonaccessoiresriviera maisonmeubelsopknappentweede levenmilieumilieubewustontlast het milieuhelpenhelp andereninzamelengratisgoedkoopgoedkoopsteleukste winkel van de regiogastvrij"
Adres: Brederodehof 66, 3341 VC Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: 0788795965
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: Brederodehof 66
Postcode: 3341 VC



op zoek naar gerelateerd: Kringloop veersedijk Hendrik-Ido-Ambacht, Kringloop Ton Hendrik-Ido-Ambacht, Brederodehof 4 Hendrik-Ido-Ambacht, Dichtstbijzijnde kringloopwinkel, Habbekrats Hendrik-Ido-Ambacht, Tasveld, Hendrik-Ido-Ambacht, Nijverheidsweg Hendrik-Ido-Ambacht, Hebbes Nieuw-Vennep
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nieuwe Hoop Nieuwe Hoop 790 meter Oogt een beetje rommelig. De lp's zijn echt wel duur. €10,- of meer is geen uitzonder...
Recensies
Wat een leuke gezellige winkel met véél keus! Ik ben daar heel goed geslaagd voor diverse tuinspullen; voor de sier en voor praktische doeleinden. Dit zou in een reguliere winkel veel te duur zijn geworden om in één keer aan te schaffen. Ook een schitterend wit tafelkleed met broderie voor slechts €3,00 staat super mooi bij ons. Het spreekt mij erg aan dat er aan goede doelen wordt besteed, mooi gebaar van Hebbes. Het personeel is aardig en heel behulpzaam, ik kan altijd met vragen terecht bij hen. Groetjes, een heel blije klant!
Het winkeltje ziet er Top uit, nooit verwacht dat een 2e kans zaak zo netjes kon zijn !!! De nieuwe eigenaresse heeft er een juweeltje van gemaakt en de spulletjes worden schitterend gepresenteerd. Het koffiehoekje is super gezellig om in contact te komen met bezoekers. En de voedselkast getuigd van inleving voor de zwakkeren in onze maatschappij. Groot chapeau Mar !!!
Deze kringwinkel werd mij geadviseerd door buren. Keurig verzorgd, realistische prijsjes en zelfs mooie merkkleding voor mijn vrouw. Die vond dat pashokje een uitkomst: gelijk kleding passen en evt. iets anders uitzoeken. De passie voor deze winkel straalt van de eigenaresse en haar medewerkers af. Wij komen zeker terug want de kringwinkels in onze omgeving kunnen niet tippen aan Hebbes.
Super aardig personeel. Ik ging meestal op vrijdag. Alleen de nieuwe eigenaresse is een zéér zacht uitgedrukt onprettig persoon. Hoorde haar tekeer gaan tegen een personeelslid. Echt niet te geloven.Ze krijgt alles gratis maar de prijzen die ze vraagt zijn bizar hoog. Echt koekoek. Het personeel werkt daar notabene vrijwillig. Het voelt als uitbuiting. Ik ga voortaan lekker naar een andere. Ga lekker zo door mevrouw. U komt er wel met uw winkel NOT.
Super fijne kringloopwinkel. Gezellig en klein, maar toch heel veel keus en steeds nieuwe spullen. Ik ga er graag heen. Ook voor de prijzen. Die blijven erg leuk! Zo ga ik vaak tevreden de deur uit.
Leuk klein winkeltje met snelle omloop vd spulletjes, dus altjid wat nieuws te vinden. En doorgaans vriendeljik geprjisd. Mjin favoriete kringloopwinkels hier in de omgeving.
Grote winkel met variërend aanbod. Je kunt voor kleine prijsjes slagen kinderspullen,boeken,huisraad,kleding,schoenen,tuinmeubelen,servies etc. Als je een merk zoekt of exclusievere accessoires kun je hier ook slagen, maar logisch dat je dan wat meer betaald. Winkel is gezellig met kleur en een theehoekje. Ik zou zeggen: neem een kijkje!
Altijd gezellig , altijd goed mag er graag komen. Zeer leuk en behulpzaam personeel staan altijd voor je klaar als je een vraag hebt. Kortom een aanwinst voor ons dorp.
Gezellige kringloop loop er graag binnen om even te snuffelen. Mooie spullen gezellig personeel.
Ontzettend leuke winkel. Veel voor weinig. Ook duurder aanbod van merkartikelen. Echt van alles te vinden. Aardig personeel. Lekker dichtbij De Schoof, dus met boodschappen doen ga ik er graag even snuffelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid