facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heba installatietechniek

Heba installatietechniek

Info

Heba Installatietechniek is een nieuw opgericht installatiebedrijf die in uw wensen een advies op maat kan verzorgen en staat voor kwaliteit!



"Welkom bij de site van HEBA installatietechniek! Alles wat u maar kunt verzinnen in en om uw woning aan renovatie en installatie werk kunnen wij voor u verzorgen. O.a. gas, water, riolering, verwarming, ventilatie, elektra, warmtepomp systemen, complete badkamers, dak en zinkwerk en/of geheel totaalproject waarbij wij de afbouw voor u kunnen verzorgen bent u bij ons aan het juiste adres."
Adres: Korteweg 2, 3251le Stellendam
Telefoonnummer: 0657373490
ln.keinhceteitallatsniabeh@ofni
Stad: Stellendam
Route: Korteweg 2
Postcode: 3251le


Recensies
Vanaf juni 2022 zijn wij in gesprek geraakt met HeBa. In juli 2022 de eerste offerte voor de totaal renovatie van onze beneden verdieping gekregen. Hierna moesten wij weer aan de slag om te kijken wanneer onze spullen, keuken, dakkoepel en tegels konden worden geleverd. Een strakke planning gemaakt met HeBa om vanaf 3 april te starten met verbouwing. Hierbij waren de hoofdzaken, plaats van keuken voorbereiden met elektrisch en water, vloerverwarming installeren, nieuwe elektrische groepenkast, nieuw plafond in bestaande aanbouw, gehele benedenverdieping nieuw stucwerk plaatsen en nieuwe WC plaatsen. In de voorfase met slopen nog wat onvoorziene zaken tegengekomen waarbij we alles ook gelijk konden bespreken met HeBa. Gestart op 3 april 2023 en eind april was alles afgerond. Was top gedaan. Heren van HeBa keurige en strakke planning met mooi werk afgeleverd.
Voor onze nieuwe droom-badkamer zijn we bij HEBA installatietechniek terecht gekomen. Van het begin tot het eind goede service. Perfecte kwaliteit, vakmanschap, meedenken met de klant & afspraken nakomen: TOP!
Na vele bedrijven aangeschreven te hebben voor advies en het eventueel plaatsen van een all-electric-warmtepomp was de moed een beetje in de schoenen gezakt. Geen reacties, onduidelijke offertes, wel langskomen maar niets meer horen, enz. Toen kwam Barry van Heba installatietechniek. Nam ruimschoots de tijd en dacht mee om een zo optimaal mogelijke installatie te realiseren. Wij kregen al snel een nette offerte en hebben akkoord gegeven. Ondanks de landelijke leveringsproblemen van warmtepompen werden we steeds netjes op de hoogte gehouden. De dag van de installatie kwamen Henk en Barry netjes op tijd. De installatie is vakkundig en netjes door beide heren geplaatst. Ook de aftersales is bij Heba prima in orde. Bij problemen krijg je snel antwoord en er wordt goed meegedacht voor oplossingen. Wij raden Heba 100% aan en zullen ook voor toekomstige klussen zeker Henk en Barry inschakelen
Na een zoektocht voor onze totaal renovatie waren wij bij HEBA uitgekomen. Na een fijn gesprek met Barry waarbij wij onze wensen hadden besproken hadden wij een goed gevoel. Voor onze badkamer/toilet renovatie, plaatsing nieuwe cv-ketel en vloerverwarming een goede en duidelijke offerte gekregen. Over de verbouwing zelf niks anders dan complimenten aan Henk en Barry en alle andere vakmensen! Wij zijn helemaal blij met het eindresultaat!
Er is recent een hybride warmtepomp geplaatst door HEBA installatietechniek. Ik ben zeer tevreden over het hele proces. Van advies tot plaatsing maar ook tot nazorg. Er wordt goed meegedacht en de montage is zeer netjes uitgevoerd. Voor toekomstige klussen binnen de expertise van HEBA installatietechniek weet ik ze weer te vinden. HEBA installatietechniek, Bedankt!
HEBA heeft in onze jaren dertig woning een hele mooie badkamer gerealiseerd. Vaklui die hun afspraken nakomen en deskundig te werk gaan! Henk en Barry en het team erom heen leveren vakwerk! Een regelrechte aanrader! groet, André & Marion
HEBA installatietechniek hebben bij mij de totale verbouwing badkamer, toilet, keuken, woonkamer, cv, vloerverwarming, etc in de armen genomen. Alles was voor de hand goed doorgesproken en door hun perfecte planning perfect uitgevoerd. Je hoeft zelf bijna niks te regelen, want HEBA werk samen met sloopteam, stucadoors, tegelzetters, etc. Die achter hun werk staan en je juist advieseren en met je meedenken. Ze hebben een droom laten uitkomen. Bedankt HEBA
Wij wilden overstappen van gas naar inductie, dus hadden in de keuken een 3-fasen aansluiting nodig. Voor een bedrijf een relatief kleine klus, voor ons toch wel van belang. Het was lastig hier iemand voor te vinden, tot ik bij HEBA terecht kwam. Barry wilde dit gelukkig wel doen. Hij en Henk moesten de volgende dag toch in de buurt zijn, dus hebben dit gelijk geregeld. Communicatie en service was top. We zijn er helemaal blij mee. Indien nodig, zullen we in de toekomst zeker weer een beroep op hun doen.
Fijne en totaal verschillende vakmensenen. Barry meer de afsprakenman maar staat zeker ook vaktechnisch zijn mannetje. Henk de rustigheid zelve en werkt geruisloos door. Harde werkers. Groepenkast en CV ketel laten vervangen, cv leiding verlegd, vloer inclusief dekvloer verwijderd, vloerverwarming geplaatst en nieuwe zandcementvloer erover. Keurig en knap werk geleverd. Doen niet alles zelf maar hebben in dat geval wel vriendelijke vakmensen tot hun beschikking. Heb je een klus, zou ze maar contacten. Wij hebben ze eind september al weer geboekt voor installatie van onze badkamer. Dankjewel Barry en Henk en tot over 3 maanden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid