facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HeatXL infrarood verwarming

HeatXL infrarood verwarming

Info

HeatXL is importeur en groothandel van kwalitatieve en duurzame infrarood verwarming systemen. Onze infrarood panelen worden geproduceerd in Europa en zijn van hoge kwaliteit.

Geschiedenis

HeatXL is importeur en groothandel voor infrarood verwarming systemen. Onze infrarood panelen worden geproduceerd in Europa en zijn van hoge kwaliteit.

Label

HeatXL levert hoogwaardige infraroodverwarming van A tot Z. Van het begin tot eind staan wij voor u klaar om u te ondersteunen in o.a. het creëren van verwarmingsplannen, besparingscalculaties, installatie, maar leveren wij ook service op (verkoop)technisch gebied en eventueel financiering.

Voor elke verwarmingsvraag leveren wij de juiste verwarmingsoplossing. Met onze producten bespaart u op uw energiekosten én draagt u bij aan de vermindering van CO2 uitstoot voor een duurzamere wereld.

Producten

Wij leveren complete infrarood verwarming op maat. Van binnen- tot buitenverwarming. Voor bedrijfsloodsen en productie omgevingen, voor elk vraagstuk leveren wij passende producten.

Doordat wij diverse merken in ons portfolio hebben van één ontvangt u altijd een helder en eerlijk advies en leveren wij de beste oplossing voor uw situatie.

Wij leveren niet alleen de infrarood verwarming en de thermostaataansturing, maar kunnen u ook helpen met het maken van verwarmingsplannen, besparingscalculaties, inventarisaties of u ondersteunen op (verkoop)technisch gebied.



"HeatXL infrarood verwarming is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van infrarood verwarming en is actief in heel Europa.Wij leveren en produceren infrarood verwarming van de hoogste kwaliteit in onze fabrieken in Europa.Streng geselecteerde componenten, zorgvuldige verwerking en klantspecifieke productie van onze systemen verzekeren een optimaal en duurzaam verwarmingscomfort.HeatXL infraroodverwarmingssystemen zijn "Made in Europe". De CE, VDE- en EMC-certificering van onze systemen is het bewijs van een ongeëvenaarde kwaliteit en productveiligheid.HeatXL infrarood verwarming; hoogwaardig, comfortabel, mooi, warm!"
Adres: Blauwhekken 1E, 4751 XD Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 310165714107
moc.lxtaeh@ofni
Stad: Oud-Gastel
Route: Blauwhekken 1E
Postcode: 4751 XD


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: infrarood verwarming nadelen, infrarood verwarming prijzen, 123 infrarood verwarming, infrarood verwarming store, infrarood verwarming calculator, infrarood verwarming slaapkamer, infrarood verwarming winkel, infrarood verwarming woonkamer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Technische Unie Roosendaal Technische Unie Roosendaal 615 meter Slecht kan led verlichting niet leveren vanaf 9 feb nu 22 maart zal wel aan corona li...
Würth Roosendaal Würth Roosendaal 642 meter Een mooie shop , goeie locatie en een vriendelijke behulpzame kundige shop medewerker...
Akore klimaatbeheersing b.v. Akore klimaatbeheersing b.v. 744 meter Mail gestuurd en gebeld nooit meer wat van gehoord helaas. Erg ontfatsoenlijk
De Bont Elektro- en Beveiligingstechniek De Bont Elektro- en Beveiligingstechniek 882 meter Omdat ik al 3 mnd bezig ben om de spots in de badkamer goed te laten werken , bellen ...
Agentor Bouwtechniek Agentor Bouwtechniek 2 km Laden/lossen aan zijkant van het pand, heftruck aanwezig. Sluit om 16:30uur
Gerro's kerstcadeaus Gerro's kerstcadeaus 3 km Gerro’s kerstcadeaus is een klein enthousiast familiebedrijf dat is opgericht in okto...
Recensies
XL Heating is wel een heel bijzonder bedrijf. Bellen heeft geen zin, ze willen graag een e-mail. Maar op e-mail wordt niet gereageerd. Zelden heb ik z'n bedrijfsbeleid meegemaakt. Gelukkig zijn er genoeg bedrijven waar je keurig telefonisch te woord wordt gestaan. Bij z'n bedrijf hebben wij uiteindelijk, na een goede en heldere uitleg, onze opdracht neergelegd om onze werkplaats van 800 m2 te gaan verwarmen. XL Heating, een gemiste kans voor u, maar u bent schijnbaar erg druk.
Wij hebben zowel de zonnepanelen als verschillende infrarood panelen bij Heat Xl besteld. Zeer vriendelijk personeel, kundig en goede installatie. We hadden een probleem met het dak na de plaatsing van de zonnenpanelen, ook dit werd snel en volledig door het bedrijf opgelost. Wij zijn dan ook zeer tevreden!!!!!
Uiterst tevreden over de 8 bestelde panelen. Zowel over het offertetraject als over de tussentijdse communicatie en de uiteindelijke levering. Een aanrader dit bedrijf met kundige en behulpzame medewerkers!
Ronduit onbeschoft. Meneer heeft het druk en geen tijd om mij te woord te staan. Dat werd op zeer onvriendelijke toon gebracht. Dit bedrijf sla ik over. Het commentaar van Heatxl hieronder had natuurlijk ook tijdens het telefoongesprek gezegd kunnen worden. Zo behoud je klanten.
Wij zijn heel tevreden met het infraroodpaneeel.. De communicatie was prima, evenals de service. De gebruiksaanwijzing is heel duidelijk. Het ophangen hebben we zelf gedaan, ook dat gaat prima. Kortom een heel fijn bedrijf en we zijn heel blij met de aankoop.
ik heb een offerte gevraagd voor een infrarood plafond verwarming in mijn keuken.en ik kreeg een hele duidelijke uitleg wat ik allemaal nodig had via de mail, en had dan ook direct deze infrarood verwarming besteld. deze kreeg ik dan ook binnen twee dagen heel netjes en goed verpakt geleverd.
Helaas nooit offerte ontvangen. Weliswaar vriendelijke verkoper met duidelijke uitleg, maar zijn offerte kwam nooit! Ik was gewaarschuwd door vrienden maar was van mening dat er overal iets mis kan gaan. Als ik al moet bellen met de vraag waar de offerte blijft dan krijg ik niet de indruk dat het vervolg wel betrouwbaar afgehandeld zal worden. Gelukkig zijn er wel betrouwbare bedrijven die je helpen om je huis op infrarood ipv met gas te gaan verwarmen!
Ik heb een Progetti Star 7 dimmer besteld via de webshop maar de koop werd geannuleerd omdat het niet meer in productie wasterwijl op de webshop staat dat het op voorraad was Een week later staat de dimmer nog op webshop maar wel voor 70 euro meer.
Zeer slechte ervaring op het gebied van service! Glasplaat na het aanzetten van het paneel spontaan gebarsten. Melding gedaan en wordt beweerd dat dit niet kan. Denken in oplossing doen ze helemaal niet. Geen aanrader.
Klantvriendelijkheid is 0 Arrogantie ten top
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar HeatXL infrarood verwarming met het openbaar vervoer


Roosendaal, Roosendaalsebaan 70 meter
103
111
Roosendaal, Roosendaalsebaan 90 meter
103
111
603

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid