facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heartgallery

Heartgallery

Info

HeArtGallery wil het podium zijn voor creatieve professionals op het gebied van beeldende kunst, toegepaste kunst en vormgeving.

Adres: Drienerstraat 35, 7551 HK Hengelo Hengeloo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 074 8200330
Stad: Hengeloo
Route: Drienerstraat 35
Postcode: 7551 HK Hengelo


Recensies
Met heel veel liefde, originaliteit, kunde en enthousiasme lukt het hier een zeer professionele gallerie te draaien. Veel tentoonstellingen, soms wat te koop, altijd koffie én een kunstuitleen Ze zitten bovendien in 1 van de leukste straatjes van Hengelo, dus ga na een bezoek hier eens koffie drinken aan de overkant.
Regelmatig leuke exposities. Ik kan wel vooral de streetart waarderen, maar dat is vooral persoonlijke smaak
Prima galerie met hedendaagse kunst. Leuk tentoonstellingen van Nederlandse en buitenlandse kunstenaars. Regelmatig exposities met werken van lokale kunstenaars. Aan de rand van het centrum van Hengelo. Op loopafstand van het centrale station van Hengelo.
Veel kunst op een mooie lokatie. Lokale kunstenaars. Verrassend werk.
Fantastisch om eens naar binnen te lopen. Er zijn ook kleine dingen te koop. Ga eens naar binnen.Altijd welkom.
Mooie kunst en zeer toegankelijk
Het trapgat is te donker. Ontbreekt verlichting
Top plek en mag niet weg
Vertaald door Google Ze spelen een belangrijke rol in het culturele leven van de stad en bieden onderdak aan meer dan één doel op hun locatie. Echt kloppend hart van de kunst in de stad Hengelo, hoewel ze het deemoedig nooit hardop zeggen. Origineel Playing an important role in cultural life of the city, they host more than one purpose at their location. Truly beating heart of art in the city of Hengelo although humbly they never say it loud.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid