facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heartful Horse Connection

Heartful Horse Connection

Info

Heartful horse connection is voor paarden/pony- eigenaren, ruiters, verzorgers en liefhebbers.Danny geeft readings,healings en coaching ,voor jou en je paard/pony.

Geschiedenis

Danny is altijd al een groot paarden liefhebster geweest, zij is er in haar leven achter gekomen dat de paarden en pony’s waar zij mee omging er waren voor een periode in haar leven, en ook echt bij die periode in haar leven hoorden. Toen Danny vroeger met paarden omging, kan zij terugkijkend zeggen dat ze een hele andere rol in haar leven speelden dan tegenwoordig. Zij voelde in de omgang met paarden en pony’s altijd al een speciale verbinding en ging (onbewust) intuïtief met ze om, maar had vooral plezier met de paarden en pony’s. Danny kan met volle overtuiging zeggen, dat zij en haar pony Isis naar elkaar luisteren en van elkaar leren vanuit pure liefde en intuïtie. Alle ervaring en inzichten die Danny heeft verkregen, deelt zij dan ook met veel enthousiasme aan ieder die vanuit dezelfde intentie met hun paard om willen leren gaan.



"Horse Connection biedt begeleiding en ondersteuning bij ontwikkelingsstoornissen met behulp van paarden. Daarnaast helpen wij u met uw persoonlijke ontwikkeling door middel van paardencoaching."
Adres: Kolblei 10, 1562 KS Krommenie
Stad: Krommenie
Route: Kolblei 10
Postcode: 1562 KS


Recensies
Topadres voor mens en paard : Na een fijne eerste kennismaking met Patricia, Jordan en Michelle ben ik van start gegaan met lessen. Na ruim 20 jaar niet op een paard te hebben gezeten was dit wel weer even wennen! Maar les krijgen van Michelle is een feestje, ze weet heel goed wat ze doet, voelt haarfijn aan wat paard en ruiter aankunnen en geeft je het nodige vertrouwen om verder te gaan. De mooie paarden worden uitstekend en met veel liefde verzorgd, er wordt aan alles gedacht om het welzijn te optimaliseren. Hecht je waarde aan een meer natuurlijke vorm van omgaan met paarden en wil je rijden in een prachtige omgeving onder leiding van echte paardenkenners dan kan ik Horse Connection van harte aanbevelen :
Net terug van een zeer geslaagde tweedaagse trektocht. We hebben Patricia mogen leren kennen als iemand die haar paarden kan lezen, aanvoelt en ze met zorg laat zijn wie ze zijn. Ook ging ons onderling contact als vanzelf, naturel en met plezier. De paarden hadden er duidelijk zin in, wat ons weer blij en dankbaar maakte. Daar bovenop hebben we genoten van de prachtige route!
Vanmiddag bij Patricia geweest voor een sessie paardencoaching. Als je aan komt op de prachtige locatie valt er gelijk al veel van je af. Patricia heb ik ervaren als een lieve, rustige vrouw bij wie je je direct op je gemak voelt. Queenie, het paard, geeft aan en Patricia weet dit feilloos te vertalen. Fijn om mee te maken en ik kom graag terug! Dank je wel Patricia en Queenie!
Onverantwoord hoe ze met paarden en mensen omgaan. Trektochten van 3 dagen met temperaturen boven de 30°C, paarden die ze niet onder controle hebben. Dan zijn er mensen die hun helpen, paarden onderdak geven en als dank krijgen ze de middelvinger opgestoken. Geen aanrader.
Onlangs hebben we een broers-en-zussen-dag gehad. Mijn zus, met veel ervaring met paardrijden, heeft een rit door de natuur geregeld bij Horse Connection. Ik vond het spannend. Bij de kennismaking werd dit gelijk minder. Patricia heeft ons professioneel begeleid, met veel mensenkennis, en haar ervaring met de paarden. Wat een TOP-ervaring. Dankjewel voor de fijne dag.
Zeer deskundige eigenaresse met mega veel liefde voor haar paarden. Het ziet er top uit en de omgeving is er prachtig.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Heartful Horse Connection.

Krommenie professionele dienstverlening

openingstijden, locatie, vervoer. Kolblei 10 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Heartful Horse Connection adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Heartful Horse Connection. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Heartful Horse Connection delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
M. Schraal zink- en dakwerk M. Schraal zink- en dakwerk 138 meter Een zeer goede en kundige dakdekker met oog voor detail, een echte vakman!!
Diëtistenpraktijk Alimentum Diëtistenpraktijk Alimentum 1 km Ik heb goede ervaringen met deze praktijk
De Gastouderfabriek De Gastouderfabriek 48 km Training & expertise voor gastouders en gastouderbureaus
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid