facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heart for Gardens.

Heart for Gardens.

Info

TUINONTWERP | TUINAANLEG | TUINONDERHOUD. Wij ontwerpen en creëren high end kwaliteitstuinen voor een betaalbare prijs.

Geschiedenis

Vanuit de filosofie dat een mooi ontwerp tevens gedegen kwaliteit moet bezitten, richt Heart for Gardens tuinen in. Het resultaat: tijdloos design met allure, gevat in de luxe van sterke lijnen, verfijnde detaillering en een warme ambiance. Ultiem woongenot wordt bereikt door maatwerk welke zorgt voor beleving. ‘Buiten’ wordt met ‘binnen’ verbonden en slimme oplossingen zorgen voor functionaliteit.

Tot zover de mooie woorden.
Vanzelfsprekend zijn wij er van overtuigd dat wij bijzondere tuin ontwerpen. Maar uiteraard zijn er meer hoveniers die mooie tuinen aanleggen en die dat, net als wij, met mooie woorden kunnen omschrijven. Tijd dus voor iets nieuws. We zijn jong, maar daardoor des te ambitieuzer en vooruitstrevender. En concurrerend. Niet alleen in onze tuinontwerpen en prijs, maar ook in onze manier van werken. Een klein beetje schoppen tegen de fundamenten van het hoveniersvak. Het kan allemaal net even wat scherper. Beter luisteren, harder werken, transparant zijn, duidelijke afspraken maken, letten op de details en de klant écht centraal stellen. De creativiteit, no-nonsens houding, gedrevenheid en het vakmanschap zorgen binnen het gehele proces voor professionaliteit waarmee verwachtingen worden overtroffen en droomtuinen worden verwezenlijkt.

Gratis brochure ‘DROMEN OM IN TE WONEN’.
Tuininspiratie op doen en meer lezen over het proces richting uw droomtuin? Op www.heartforgardens.nl kunt u vrijblijvend onze brochure aanvragen.



"Heart for Gardens.LAAT BUTEN BINNENKOMENOntwerp, aanleg en onderhoud voor exclusieve tuinen.Noem het; een tuin. Noem het; the garden. Dé centrale plek voor jou, jouw familie & jouw vrienden. De ruimte buiten, waar intens mooie momenten binnenkomen.Heart for Gardens creëert voor deze plek een tijdloos design, gevat in de luxe van sterke zichtlijnen, verfijnde details en een warme ambiance.ONTWERP AANLEG ONDERHOUD"
Adres: Meent 1, 3931MD Woudenberg
Telefoonnummer: 033 260 00 61
Stad: Woudenberg
Route: Meent 1
Postcode: 3931MD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Hell Tuinen Van Hell Tuinen 1 km Fantastisch bedrijf, zeer mooie tuin ontwerpen. Goed advies. Van ontwerp tot realisat...
Hoveniersbedrijf de Bart Hoveniersbedrijf de Bart 1 km Top bedrijf, geweldig in onderhoud en aanleg!
Hoveniersbedrijf Bloemin Hoveniersbedrijf Bloemin 2 km Fijn bedrijf... word altijd heel goed geholpen.
Dirksen Bestratingen Dirksen Bestratingen 4 km Uw tuin laten aanleggen door professionele vakmensen? Dirksen Bestratingen kan u help...
Recensies
Woonachtig naast een door HfG aangelegde tuin, helaas slechte ervaringen gehad met dit bedrijf. De tientallen dikke betontegels werden ter plekke en op straat verzaagd zonder afscherming, waardoor grote stof/ gruiswolken over onze tuin, huis en auto terecht kwamen. Op klachten dienaangaande werd niet gereageerd. Ook wekenlang geluidsoverlast van betonzagen en grondmachines ervaren. Met trilplaten vlak langs bestaande heg en boom gewerkt en daardoor schade aan wortelgestel en bodem is ontstaan. Na het plaatsen van een schutting geconfronteerd met het plotseling dood gaan van onze 5 jaar oude clematis tegen onze eigen schutting. Kortom geen "Heart for Neighbours!"
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid