facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Healthiness Online

Info

Gezond eten begint bij Healthiness!
Diëtiste - voedings- & leefstijladvies - (food)blog - healthy workshops en meer...

Geschiedenis

Mijn naam is Amanda en ik heb een grote passie voor gezond eten en leven. Tijdens de vierjarige HBO opleiding 'Voeding en diëtetiek' werd er voornamelijk aandacht besteed aan de bekende schijf van vijf. Doordat ik al een aantal jaar in een (macrobiotische) natuurvoedingswinkel werkte, wist ik dat er veel meer mogelijk was qua voeding. Ik zag bijvoorbeeld dat zij geen suiker gebruikte, maar heel veel verschillende 'natuurlijke' zoetmiddelen en hier de lekkerste dingen mee bakten en maakten. Ik nam al deze kennis, naast de kennis op de opleiding, mee. Sinds 2009 ben ik werkzaam als diëtiste en in april 2014 heb ik besloten om zelf als diëtiste aan de slag te gaan en er mijn eigen draai aan te geven. Ik geef niet alleen voedingsadvies, maar ik bied je een optimale begeleiding aan om jouw doelstelling te behalen en natuurlijk te behouden. Ik heb zelf de afgelopen jaren gemerkt hoeveel invloed gezonde en pure voeding op je lichaam heeft, zowel fysiek als mentaal. Ik wil deze kennis graag overbrengen, zodat ook jij kunt genieten van een gezonde en pure levensstijl. En dat je leven lang. Op mijn blog schrijf ik regelmatig artikelen op het gebied van gezonde voeding, een gezonde levensstijl en je vindt er heerlijke healthy recepten die eenvoudig en makkelijk te bereiden zijn.

Bij Healthiness is 'alles' mogelijk op het gebied van voeding en voedingsbegeleiding, dus heb je vragen wat voor jou de mogelijkheden zijn? Neem dan hier contact met mij op.



"Gezond én lekker eten begint bij Healthiness! Als diëtiste help ik jou snel en makkelijk naar een duurzaam gezonde levensstijl. Gezond eten en/of afvallen is nog nooit zo makkelijk geweest en voor iedereen haalbaar, ook met een druk gezinsleven. Opzoek naar gezonde recepten? Check dan mijn blog!"
Adres:
Telefoonnummer: +31622288238
Stad: Heiloo



op zoek naar gerelateerd: Voedingscheck, Havermout rozijnen cake, Bounty bananenbrood, Appel havermout cake zonder suiker, Havermoutcake
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Witte Vlinderr Witte Vlinderr 1 km Access Bars Practitioner & Young Living (zelfstandig distributeur)
Being Lifestyle Coaching Being Lifestyle Coaching 2 km Gezonder, slanker en fitter worden kan iedereen. Een goede leefstijl is de basis!
Herbalhappiness.nl Herbalhappiness.nl 2 km Op Herbalhappiness.nl kun je lezen over gezond worden, zijn én blijven door middel va...
Recensies
De werkschema's van Amanda hebben het bedenken van gezonde maaltijden een stuk makkelijker gemaakt. Vaak zijn gezonde recepten heel ingewikkeld, maar zij zorgt ervoor dat het simpele recepten zijn die snel te bereiden zijn. Ook haar blog en Instagram zijn het waard om te volgen voor nog meer leuke inspiratie!!
Super ervaring. Ik ben een moeilijke eter maar ze gaf goede alternatieven die ik nu nog steeds toepas in mijn eet schema. Ben bijna 15 kilo afgevallen door de motivatie en leerzame dingen die ze me mee gaf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid