facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HealthCreators

HealthCreators

Info

Hallo, wij zijn HealthCreators... en wij zijn gespecialiseerd in Personal Training & Health Coaching. Wij helpen mensen de gezondste versie van zichzelf te creëren.

Geschiedenis

HealthCreators werkt met 3 pijlers voor het bereiken van trainings- en gezondheidsdoelen: Training, Mindset & Nutrition.

Wij weten zeker dat mensen sneller hun doelen bereiken en hun resultaten beter kunnen vasthouden wanneer er gewerkt wordt met een combinatie van deze 3. We kijken per persoon wat nodig is en maken in overleg een op maat gemaakt plan.

Op deze manier realiseren wij onze visie:

HealthCreators helpt mensen hun eigen energieke en gezonde levensstijl te creëren, wat leidt tot een gelukkig leven, waarbij je er alles uithaalt wat erin zit.



"Hallo, wij zijn HealthCreators!Wij zijn gespecialiseerd in Personal Training & Health Coaching. Wij helpen mensen de gezondste versie van zichzelf te creëren.HealthCreator Naomi doet alle trainingen. Ze is NASM-gecertificeerd en ze heeft haar CrossFit Level 1. Naomi is ook NASM houdingspecialist, ze lost problemen met vastzittende spieren op met een triggerpoint behandeling en leidt met super veel enthousiasme spinnings op maandag en donderdag om 19.30uur.HealthCreator Brenda is Nutrition en Mindset Coach, een voedingsprogramma dat werkt aan gezondheid, gewoontes en de manier waarop je met eten omgaat. Haar specialiteit is mensen uit hun dieetmindset halen en ze leert ze weer zelf keuzes maken. Zaterdag 8.30uur verzorgd ze de spinning."
Adres: Amsterdamsestraat 41, 2587 CN Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: stuur een email
Stad: Scheveningen
Route: Amsterdamsestraat 41
Postcode: 2587 CN


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 21:00
Donderdag: 14:00 - 21:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00

Recensies
Fantastisch wat een verandering in levensstijl de dames van health creators bij ons hebben veroorzaakt. Na jaren van slechte gewoontes en het verwaarlozen van je lijf hebben we met de whole 30 van Brenda geleerd wat voeding kan doen; wat een eye opener! Heerlijk om echte food freedom te ervaren en een nieuwe gezonde relatie met alcohol op te bouwen waar de dagelijkse gewoonte uit is! De combinatie met trainen bij Naomi heeft een veel betere houding en daarna conditie opgeleverd. Leuk, met een zachte, harde hand werken aan je totale lichamelijke en geestelijke conditie. Ik kan het iedereen aanraden!
Ik heb 5 maanden wekelijks getraind bij Naomi. Mijn doel was het verbeteren van mijn techniek, zodat ik de rest van mijn leven minder kans heb op blessures. Naomi heeft mij veel geleerd en ik merk dat ik echt vooruit ben gegaan. Ik ga nu met meer vertrouwen naar de sportschool en ik train veel effectiever. Sporten bij Naomi is voor iedereen een aanrader. Ze is lief, vrolijk en enthousiast en weet je te motiveren om het meeste uit jezelf te halen. Ik ging er met plezier heen en ben zeer tevreden met de resultaten.
Als je echt serieus met je gezondheid aan de slag wilt, ben je bij Brenda en Naomi aan het goede adres! Naomi is als personal trainer zeer vakkundig en weet je altijd te motiveren om dat ene stapje extra te zetten. Brenda's voedingscoaching heeft mij veel nieuwe inzichten over mezelf en mijn eetpatroon gegeven. Een gouden combinatie dus als je het mij vraagtekens het zijn ook gewoon 2 hele leuke dames!
Na jaren van twijfel toch maar ervoor gegaan en wat fantastisch! Eetgewoonte totaal verandert en veel beter. Leef en slaap beter, eet alle restjes op, en snoep helemaal niet meer. Mijn riemen zijn ingekort en daarbij slaap ik veel beter en eindelijk geen lunchdips meer. Dat is wat Brenda met haar Whole30 voor mij gedaan heeft. En daarnaast Personal Training van Naomi. Eindelijk het lichaam dat ik altijd al wilde hebben nu ik 45 ben. En dat al na 4 maanden. Ik ben en voel me fitter en sterker. En kan dit iedereen aanraden. Super bedankt dames!
Een aantal jaar geleden hebben mijn gezin en ik kennisgemaakt met de Whole 30. We hebben voor de Whole 30 bij coach Brenda van Health Creators gekozen, omdat ons deze manier van het benaderen voor een gezonde lifestyle op de lange termijn aansprak. Brenda is een professioneel en energieke persoon met een rustig en fijn karakter, waardoor wij het gevoel hadden dat ze ons ook echt verder ging helpen. Ze gaf ons inzicht in onze ongezonde gewoontes en waarom wij deze deden. Tegenwoordig maken wij andere keuzes en creëren zo onze gezonde levensstijl. Brenda weet je te motiveren en staat je met raad en daad ter zijde!
Ik train pas sinds kort bij Naomi en Brenda, maar kan het iedereen aanbevelen!
Vertaald door Google Mijn reis met Naomi & Brenda begon in oktober 2020, 5 maanden na de bevalling van mijn tweede kind en ver in Covid-lockdowns. Mentaal & fysiek had ik serieus wat verjonging nodig. Mijn reis is niets minder dan een transformatie geweest. Naomi & Brenda hebben me zoveel geleerd over de gecombineerde voordelen van voeding, mindset en beweging. Trainen met Naomi heeft me fysiek en in veel opzichten mentaal fitter gemaakt dan ooit tevoren. Ik heb meer vertrouwen in mijn lichaam en waar het toe in staat is. Haar trainingen zijn enorm veelzijdig & zorgen ervoor dat men resultaten blijft bouwen. Ze is een geweldige coach & personal trainer! Oh en de studio is een geweldige ruimte en heeft ook geweldige apparatuur! Origineel My journey with Naomi & Brenda started in October 2020, 5 months after delivering my second child & well into Covid-lockdowns. Mentally & physically I seriously needed some rejuvenation. My journey has been nothing short of a transformation. Naomi & Brenda taught me so much about the combined benefits of nutrition, mindset & exercise. Working out with Naomi has left me physically and in many ways mentally fitter than I have ever been. I am more confident about my body & what it is capable of. Her workouts are extremely versatile & ensure that one continues to build results. She is an amazing coach & personal trainer! Oh and the studio is a great space & has awesome equipment too!
Vertaald door Google Naomi en Brenda zijn het beste lifestyle-coachingteam dat je maar kunt vinden! 6 sterren. Ze zijn zeer bekwaam en ervaren en passen zich aan. Ze geven ook echt om JOU. Trainen met Naomi is voor iedereen: Hard aan het trainen en hulp nodig om naar het volgende niveau te gaan - Tick. Houd van sport en wil een goed programma op maat - Vink aan. Heb een hekel aan sport dwz ik en wil zoveel mogelijk plezier en motivatie tijdens noodzakelijke boven de 40? - je begrijpt misschien wat ik bedoel 'marteling' - Vink. Brenda is zeer goed geïnformeerd en gepassioneerd met levensstijlgezondheid als je daarbij hulp wilt. Ik klink misschien bevooroordeeld, maar na 7 jaar spreek ik eigenlijk alleen uit eerlijke en zeer gewaardeerde ervaring. De enige mensen die ze niet kunnen helpen, zijn mensen die echt geen hulp willen! Of die echt denken dat gezondheid kan komen van een soort magische pil... Origineel Naomi and Brenda are the best lifestyle coaching team you could hope to find! 6 Stars. They are very skilled and experienced, and adaptable. They also really care about YOU. Training with Naomi is for anyone: Training hard and want help to push to the next level - Tick. Love sport and want a good, tailored programme - Tick. Hate sport ie me and want as much fun and motivation as possible during necessary over 40? - you may know what I mean 'torture' - Tick. Brenda is deeply knowledgable and passionate with lifestyle health if you want help with that. I may sound biased, but after 7 years I'm really only speaking from honest and much appreciated experience. The only people they can't help are people who really do not want help! Or who really think that health can come from some kind of magic pill...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid