facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Health4Skin

Health4Skin

Info

Health4Skin biedt u diverse huidtherapeutische en cosmetische behandelingsmogelijkheden.

Vrij toegankelijk & Vergoeding door verzekeraar.



"Health4SkinPraktijk voor huid- laser en- oedeemtherapieDe behandelingen worden uitgevoerd door een gekwalificeerde huidtherapeut. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel.De behandelingen worden uitgevoerd met de nieuwste medische apparaten om de zieke of beschadigde huid optimaal te kunnen behandelen en de gezonde huid optimaal te behouden.Ik help u graag verder, met of zonder een doorverwijzing van uw huisarts, dermatoloog of specialist.De praktijk biedt een ruim aanbod aan huidtherapeutische en cosmetische behandelingen zoals littekens, oedeem, acne, pigment, couperose, overbeharing en organic treatmentsWij zijn gecontracteerd met alle zorgverzekeraars waardoor in de meeste gevallen de behandelingen worden vergoedt."
Adres: keulerstraat 30C, 5854 BZ Nieuw-Bergen
Telefoonnummer: 0623023796
Stad: Nieuw-Bergen
Route: keulerstraat 30C
Postcode: 5854 BZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Huidspecialist Eindhoven, Huidkliniek Venlo, Huidkliniek Limburg, Huidklinieken
Recensies
Ik krijg litteken massage van Sindy na een operatie aan mijn bovenbenen. Dit heeft het herstel enorm bevordert. Sindy is een fijne, professionele huidtherapeute die ervoor zorgde dat ik me meteen op mijn gemak voelde. Ondanks het feit dat het een pijnlijke behandeling is, ga ik met plezier ernaar toe.
Sindy is een heel professionele en meedenkende huid therapeut. Ik had problemen met mijn huid door LC en dat is door Sindy voor een groot gedeelte opgelost. Zo blij met het behaalde resultaat en zo fijn dat je altijd even voor advies kan appen of bellen.
Binnen een paar maanden al zeer goede resultaten bereikt!
Ik had vele kleine steelwratjes welke Sindy met 2 behandelingen helemaal heeft doen verdwijnen. Sindy is een fijne, vriendelijke en vooral professionele schoonheidsspecialiste die ik iedereen aanraadt. Gr. Nina
Sindy is een fijne, lieve gezellige huidtherapeute waar ik graag met veel plezier kom.Ik ga altijd naar huis met goed resultaat. Heeft veel kennis over ziektebeelden en geeft duidelijk uitleg over de behandelingen.Kijkt samen naar oplossingen en geeft veel adviezen. De salon heeft een mooie uitstraling, is schoon en je kan er lekker bij zitten in verwarmende behandelstoel.Voor mij de beste salon waar ik ooit ben geweest en een goede klantvriendelijkheidservice !!!
Blij met het eindresultaat. Aanrader! Cindy bedankt!
Een paar jaar geleden heb ik mijn benen en oksels laten ontharen. Tot hele grote tevredenheid. Ik had hele, dikke donkere haren en als ik mijn benen net had geschoren zag je nog zwarte puntjes in mijn witte benen. De dag erna had ik alweer schuurpapier benen. Het maakte me onzeker en daarom droeg ik nooit korte broeken of rokjes. En nu: 95% of misschien wel meer van mijn beenhaar is weg. En wat er over is, voel je niet en zie je bijna niet. Ik ben nu vaak de eerste die weer een rokje aantrekt. Heerlijk! Inmiddels heb ik ook mijn bikinilijn laten doen en nog wat haartjes op plekken waar ik ze niet wil hebben laten weghalen. Super fijn. Sindy is echt een vakvrouw en ondergaat zelf ook alle behandelingen. Ze weet duidelijk waar ze over praat, is goed opgeleid en blijft steeds opleidingen. Ze begrijpt jou door die eigen ervaring. Denkt met je mee. Nu de salon zo mooi is, voelt het als luxe om daar te mogen zijn. Terwijl tja, bijna alle behandelingen toch wel behoorlijk pijnlijk zijn. Maar ook daarin begeleid Sindy je continue. Door je te laten lachen, te knijpen of een waaiertje aan te bieden. Recent heb ik een no needle skin booster anti rimpel behandeling ondergaan. Vandaag de laatste behandeling van 4. Hoewel het echte resultaat op lange termijn de aanmaak van collegeen nog moet komen, ben ik nu al heel blij met een gladdere huid. Sindy bedankt voor alles en ga zo door!
Ik kom al een aantal jaar bij Sindy. Helaas blijf ik hinder houden van acne/ontstekingen. Door de behandelingen en producten is het onder controle. Sindy denkt altijd mee en blijft innoveren in verschillende behandel opties. Zeker tevreden!
Ontzettend tevreden ben ik de jaren dat ik bij Sindy kom. M’n huid is heel erg verbeterd en ik blijf resultaat zien! Ze geeft heel goed advies en denkt goed met je mee.
Sindy is een spontaan, open en gezellig persoon, die je altijd eerlijk en goed advies geeft over de juiste behandelingen en producten. Inmiddels ben ik twee jaar klant bij Health4Skin en nog steeds zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid