facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Health4Horses Webshop

Health4Horses Webshop

Info

In onze webwinkel vindt u een selectie aan hoogwaardige producten waar wij, als Health4Horses, voor de volle 100% achter staan.

Geschiedenis

Trainings- en Revalidatiecentrum voor (Sport)paarden



"Revalidatie: peesblessures & rugproblemenSeawalken: unieke aanvulling op de training van uw sportpaard.EquineBodywork: de ultieme combi van behandeling én training"
Adres: Langedijk, 7913VG Hollandscheveld
Telefoonnummer: +31 (0) 653 657 087
Stad: Hollandscheveld
Route: Langedijk
Postcode: 7913VG



op zoek naar gerelateerd: Zwemmen paarden revalidatie, Horse Aquatherapy, De Hofstede dierenarts
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speeltuin Hollandscheveld Speeltuin Hollandscheveld 1 km Gave speeltuin en er is echt van alles te doen, lekker ruim ook
Huize het Meer Huize het Meer 3 km Heerlijk huis! Goede ontvangst en uitleg, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Grote ...
Recensies
Persoonlijke aanpak, een luisterend oor, ruime ervaring en veel kennis van zaken. Dat typeert Health4Horses.
Bij Health4Horses staat alles in het teken van het welzijn van het paard. Er wordt niet gefocust op 'het probleem' bijv. terugkerende blessure maar ook 'vage' klachten die je niet kunt plaatsen maar op de oplossing en daarbij kijken ze naar alle aspecten die de veroorzaker kunnen zijn van het probleem. Vandaar uit maken ze een individueel plan voor jouw paard. En in dat plan worden diverse behandelmethoden gecombineerd. Kortom: een bedrijf waar je paard in zeer deskundige handen is. Niet alleen voor revalidatie maar ook als ondersteuning in de sport.
Het seawalken is zo een fantastische manier om het paard onbelast te trainen, de rug los te maken en de spieren te activeren. Ook na het rijden is seawalken super voor het afkoelen van de pezen in de benen. Ko laat de paarden "op maatwerk" door de seawalker stappen of draven. De behandelingen van Monique zijn eveneens zeer aan te bevelen - mijn paard komt er altijd weer lekker losjes en soepel van terug. Aanrader!
Super bedrijf met super fijne mensen. Kunnen paarden met allerlei verschillende klachten helpen, zoals peesblessures en blessures aan de rug. Ook voor gezonde sportpaarden is het ideaal. Door de begeleiding van H4H blijven ze helemaal fit en kunnen ze zonder klachten presteren. Naast de fysieke behandelingen, kun je er ook terecht voor de fijne Amerigo zadels.
Super service. Professionele mensen die er veel verstand van hebben. Nemen alle tijd om je paard van top tot teen te na te kijken en los te maken. In combinatie met hun seawalker alle mogelijkheden voor een goede training of revalidatie!
Hoi, ik kom al jaren met mijn paarden bij Monique en Ko ze helpen mijn paarden altijd super fijn, of het nou kleine dingen zijn of juist grote klachten, mijn paarden komen er altijd weer super los en soepel vandaan! Vakwerk!
Zo veel verbetering gezien bij onze paarden. Zeer deskundige begeleiding en vooral ook heel breed qua kennis. Echt de moeite waard om eens kennis te maken en proberen.
Mensen met het hart op.de juiste plek, zeer behulpzaam, meedenkend en reëel. Oplossings gericht behandelen. Mijn paard,incl ik zelf zijn er mega door opgeknapt. Ik ga er nog steeds graag heen.
Hele fijne mensen, die de paarden super behandelen. Door de seawalker worden de paarden losser en sterker en mooier in de bespiering.
Echt top en een aanrader, hoe behandelingen, trainingen en seawalken professioneel opgepakt en in behandeling worden genomen en echt naar het paard word gekeken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid