facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Health Works Fitness

Health Works Fitness
Adres: Willem Ruisweg 18 , Hilversum 1217 WL, NL
Telefoonnummer: 035 677 2000
Stad: Hilversum
Route: Willem Ruisweg 18
Postcode: 1217 WL


Openingstijden

Maandag: 08:30-22:30
Dinsdag: 07:00-22:30
Woensdag: 08:30-22:30
Donderdag: 07:00-22:30
Vrijdag: 08:30-22:00
Zaterdag: 09:00-14:00
Zondag: 09:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: health works fitness gorinchem, health works groepslessen, health works fitness hilversum, health works zeist openingstijden, health works fitness zeist, health works zeist lessen, health works fitness opzeggen, health works roosendaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fit For Free Fit For Free 3 km Relaxte sportschool en veel apparaten dus voor iedereen wat wilds ook groeplessen zij...
Recensies
Ik snap die onaardige recensies echt niet, zo jammer dat mensen hun eigen frustraties bkijkbaar ergens kwijt moeten. Of kinderachtig trol gedrag. Ik sport al 2jaar bij deze fantastische gym. En ik heb heeeel veeel gyms ervaren in Hilversum. Nergens zo op mijn gemak gevoeld als hier. Het personeel is juist belachelijk behulpzaam en vriendelijk. En heel erg vaardig! Het is schoon ,ruim oogezet zeker niet overdrveen druk. Tja gewoon goed. Als ik toch ieeettss moet bedenken, als vrouw kun je worden verrast met je maandelijkse cyclus, dus wat tampons of maandverband in de dameskleedkamer zou wel tof zijn Ik ben van Hilversum naar Bussum verhuisd maar geen denken aan dat ik hier wegga.
Heel onaardig personeel. Ik had een eerste afspraak maar toen ik er kwam was er een oudere man en die wist van niets. Hij reageerde erg geïrriteerd en ik moest maar met een uur terugkomen. Na een uur wachten liet hij me weten toch geen tijd voor me te hebben en ik moest maar een nieuwe afspraak maken. Gelukkig zijn er genoeg andere sportscholen in Hilversum waar je gewoon welkom bent!
Al zeven jaar dankbaar en blij lid van deze gym! Toppersoneel met zicht op je, ongeacht je niveau.
Fijne sportschool op Mediapark met professionele begeleiding. Lekker veel ruimte tussen apparaten. Ben zelf blij met de Wattbike fietstrainer.
Top gym en vriendelijke personeel! Een echte familie gym waar iedereen welkom is! Je kunt gerust alle oefeningen doen en bij vragen of hulp word je altijd geholpen.
Echt mijn favoriete sportschool ooit. Super aardige medewerkers en fijne klasjes. Vond alleen de indeling qua apparaten fijner voor de verbouwing!
Erg fijne sportschool! Persoonlijk contact, niet te druk en een fijne sfeer, ik raad hem zeker aan!
Erg fijne gym. Lekker ruim opgesteld en nooit te druk.
Fijne groepslessen en niet al te druk
Beste sportschool waar ik ooit heb gesport. Geweldige mensen super service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid