facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Health Coaching

Health Coaching

Info

Voor informatie over lichamelijke klachten, geestelijke uitdagingen en gezonde voeding.

Geschiedenis

Als je vast loopt op geestelijk of lichamelijk gebied kun je terecht. Samen kijken we naar wat er stoort en welke vorm van therapie of begeleiding daar het beste bij past.
Omdat geestelijke en lichamelijke verstoringen met elkaar samen hangen kijk ik ook samen met de cliënt naar voeding en lifestyle.

Adres: merelstraat 2a, 3364 an Sliedrecht
Telefoonnummer: 06-50966246
Stad: Sliedrecht
Route: merelstraat 2a
Postcode: 3364 an


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vitaal Outdoor Sliedrecht, Hardinxveld Vitaal Outdoor Sliedrecht, Hardinxveld 571 meter De leukste outdoor groeps-en privé trainingen!!
Fit by TOM Fit by TOM 800 meter Gezellig sporten met vrienden. Toppie
Biezonder Georganiseerd Biezonder Georganiseerd 1 km Fijne ondersteuning op maat bij de voorbereiding op onze verhuizing. Omdat we veel kl...
Inge Verboom kinder- en jongerencoach Inge Verboom kinder- en jongerencoach 2 km Kinderen en jongeren kunnen om uiteenlopende redenen behoefte hebben aan begeleiding ...
Recensies
Een lange tijd veel last van mijn rug gehad in combinatie met migraine. Veel verschillende dingen geprobeerd en toen bij Mirjam terecht gekomen. En wat ben ik blij!! Mijn spier en rug problemen zijn aangepakt en ik ben zo goed als van mijn migraine af! Ik zou het iedereen aanraden!
Mirjam is erg kundig en neemt uitgebreid de tijd voor je. Dankjewel lieve Mirjam. Dankzij jou zit ik weer een stuk beter in mijn vel.
Van harte kan ik de coaching en begeleiding van Mirjam aanbevelen. Door haar brede kennis en ervaring, de manier van coachen, diverse technieken en haar fijne steun en begeleiding heeft ze mij geholpen bij diverse ‘hobbels’ op mijn pad. Zij leerde mij naar mijn eigen lichaam te luisteren en steeds bij mezelf te blijven en te reflecteren. Loop je ergens vast? Thuis of op je werk of vind je iets moeilijk? Maak dan een afspraak bij Mirjam! Ze neemt de tijd voor je, neemt je serieus en heeft een luisterend oor. Samen met jou gaat ze ad slag om je te helpen, zodat je weer op een positieve manier verder kan !
Ik heb in de loop van de tijd een aantal behandelingen gehad waar ik zeer tevreden over was. Dit geldt zowel voor massage waarbij spier problemen werden aangepakt als de coaching die ik heb gehad waarbij ik de hulp heb gehad om de juiste beslissingen te nemen. Mirjam is een prettige en lieve persoonlijkheid die bij mij de juiste aanpak heeft gebruikt zodat ik verder kon.
Dank je wel Mirjam. Heel veel aan jouw coaching gehad niet alleen voor mijn functie maar ook privé. Mijn onzekerheid een plek kunnen geven door EMDR. Me eigen daardoor weer kunnen terug vinden. Je bent een bijzondere vrouw waar ik me gelijk op me gemak voelde, me open kon stellen. Ik raad jou zeker aan.
Heel gericht, met gevoel en adequaat geholpen. Blij met de directe aanpak. Geen lange wachttijd en meteen aan de slag
Ik kon heel snel terecht en de communicatie was ontzettend fijn. Bedankt voor de goede hulp!
Professioneel maar heel bereikbaar, duidelijkheid, Persoonlijk top zeker een aanrader.
Goede kundige begeleiding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid