facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HealingSteps

HealingSteps

Info

HealingSteps:
Reflexzonemassage, ontspannendemassage, triggerpoint massage.
Schoonheidsbehandelingen door Marieke Snijders, voor een mooie huid!

Geschiedenis

HealingSteps, even lekker ontspannen, een momentje voor jezelf.

Bij HealingSteps kun je terecht voor een ontspannende voetmassage, een reflexzonemassage voor klachtenverlichting een AnShen massage (hoofd/nek/rug) of een zwangerschapsmassage, maar je kunt ook een schoonheidsbehandeling ondergaan. Deze laatste worden verzorgd door Marieke Snijders.

Reflexzonetherapie is al een oude alternatieve geneeswijze. In de voet zitten reflexzones die corresponderen met de organen, weefsels, spieren, botten, etcetera in je lichaam. Door deze te masseren verbeter je de doorbloeding en geef je het lichaam een impuls het zelfgenezend vermogen aan te spreken. Reflexzonetherapie is niet alleen in te zetten voor ontspanning, maar zeker ook bij vele klachten. Er kan verlichting van de klachten optreden, en soms kunnen klachten zelfs geheel verdwijnen.
Naast de westerse reflexzonemassage, bestaat er nog een chinese variant, de Chinflex, welke door Marga van Erp in Nederland is geïntroduceerd. Het beste van twee werelden kan op deze manier gecombineerd worden.
Een massage wordt toegespitst op de persoon die in de stoel zit. Als er klachten zijn, wordt van te voren een vragenlijst doorgenomen, zodat er een behandelplan kan worden opgesteld. Een massage duurt zo'n 45 minuten.



"Praktijk voor Reflexzonemassage, WellnessMassage, MassageTherapie, Dorn Methode"
Adres: Akerboomseweg 19, 2471XG Zwammerdam
Telefoonnummer: 0620434663
Stad: Zwammerdam
Route: Akerboomseweg 19
Postcode: 2471XG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Body & Spirit Body & Spirit 451 meter Praktijk & opleidingscentrum voor massage, healing en bewustwording
Recensies
Joyce is zeer bekwaam in haar vak en een erg plezierig mens om mee te praten. Wat eerst als nood is geboren vanwege klachten, die Joyce heel goed heeft verholpen zie ik het nu als mijn relax moment en ......voorkomen van klachten.
Dit was een heel fijne ervaring. Joyce geeft je het gevoel dat ze er helemaal voor jou is. De stress glijdt zo van je af! Een aanrader!
Vanavond een heerlijke en ontspannende massage bij Joyce gehad. Ik kijk nu al uit naar de volgende keer!
Fijne ervaring gehad vorig jaar hier.
De beste masages
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid