facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Headstart Music

Headstart Music

Info

Met de PRODUCERS COURSE ondersteunt Headstart Music muziekproducers met het ontwikkelen van hun vaardigheden. Privéles, afgestemd op jouw niveau.

Geschiedenis

Met de BASIS PRODUCERS COURSE ondersteunt Headstart Music muziekproducers met het ontwikkelen van hun vaardigheden. Prive les, afgestemd op jouw niveau. Zaken als mixtechniek, plugins, Ableton Live en mastering worden behandeld.

Met de ADVANCED PRODUCERS COURSE wordt met ons team samen aan je eigen track gewerkt welke vervolgens wordt gereleased op ons label en wereldwijd gepromoot.



"Makesomemusic heeft een online platform waarop gitaarlessen worden gegeven. Ook is het mogelijk om online en offline gitaarles te boeken."
Adres: De Loentjes 6, Culemborg
Telefoonnummer: 0624114017
Stad: Culemborg
Route: De Loentjes 6


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hidden Nature Hidden Nature 17 meter Ik bepaal zelf welke foto's ik er op zet !
Tune My Tune - Professional Vocal Tuning Tune My Tune - Professional Vocal Tuning 670 meter Have your vocals tuned and corrected professionally by Tune My Tune without them endi...
CBF CBF 751 meter Official page of DJ/Producer duo CBF. Check our Soundcloud. Booking? Send an e-mail a...
Feng Shui Design Academy Feng Shui Design Academy 2 km Komt afspraken niet na en helpt je op Geen enkele andere manier verder.
Recensies
Een paar jaar geleden ben ik bij Pascal gitaarlessen gaan volgen, zonder ooit enig gitaar te hebben aangeraakt. Inmiddels een paar jaar verder heb ik al een flink aantal gitaren bij elkaar verzameld! Pascal is een zeer enthousiast en ook geduldige mentor die in zijn lessen de perfecte combinatie biedt van het leren van de muziek waar je zelf van houdt met daarnaast een focus op theorie, techniek en stijlen. Hiermee zorgt hij ervoor dat je niet alleen nummers leert spelen die je zelf leuk vindt, maar dat je ook de techniek en theorie goed gaat beheersen, waardoor je net even iets meer leert dan de standaardnummers alleen.
Aan alles merk je dat Pascal de nodige snaren versleten heeft. Hij heeft de rust over zich van iemand die exact weet hoe 'het' werkt en heeft het geduld om het een ander te leren. Zijn relaxte aanpak zorgt ervoor dat het plezier van het muziek maken altijd de boventoon houdt. 'Give it a shot' zou ik zeggen! Mij is het erg goed bevallen in ieder geval.
Aardige, kundige leraar. Studio is boven op zolder maar dat zie ik als training van mijn benen als minder valide zijnde
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid