facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor He Hua Temple

He Hua Temple
"He Hua Temple founded by Venerable Master Hsing Yun who established the Fo Guang Shan Buddha's Light Mountain Buddhist Order, Fo Guang Shan is a Mahayana Chinese Buddhism monastic order.He Hua Temple was built to serve as a spiritual and cultural center for those interested in learning more about Buddhism and the Chinese culture. It is the idea of Venerable Master Hsing Yun to propagate "Humanistic Buddhism" and to create a Pure Land here on earth. He Hua Temple is built to fulfill these goals. The temple's objectives are to nurture Buddhist missionaries through education, to propagate Buddhism through cultural activities, to benefit society through charitable programs, and to edify the populace through Buddhist practices."
Adres: Zeedijk 106-108 , Amsterdam 1012 BB, NL
Telefoonnummer: 020 420 2357
Stad: Amsterdam
Route: Zeedijk 106-108
Postcode: 1012 BB



op zoek naar gerelateerd: he hua tempel openingstijden, fo guang shan he hua, boeddhistische tempel amsterdam plantagebuurt, hindoeistische tempel amsterdam, tibetaanse tempel nederland, ibps nl, boeddhistische tempel nederland, chinatown amsterdam adres
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fo Kuang Shan tempel Fo Kuang Shan tempel 26 meter In het hartje van Amsterdam staat op de zeedijk de Fo Guang Shan He Hua tempel , een ...
Stichting Nyingma Centrum Stichting Nyingma Centrum 1 km Leuke winkel met fairtrade producten. Tevens kun je meditaties en yoga lessen volgen....
Recensies
In het hartje van Amsterdam staat op de zeedijk de Fo Guang Shan He Hua tempel , een echte boeddhistische tempel. De boeddhistische tempel is een meditatiecentrum. Men kan op eigen gelegenheid een dienst organiseren. Ook worden er rondleidingen en curcussen gegeven. De hardstenen buitentrappen van de He Hua tempel leiden naar de hoger gelegen gebedsruimte. Voor de bouw van de tempel zijn speciale dakpannen uit China overgevlogen, net als vele karakteristieke ornamenten. De dieren op het dak vertegenwoordigen de Chinese dierenriem. De draken staan voor bescherming van de tempel en de wijk. Links en rechts van de tempel staan panden waarin boeddhistische nonnen wonen en een bibliotheek is ondergebracht. Deze panden bieden qua bouwstijl een grappige overgang tussen de Chinese tempel en de Hollandse buurpanden. De tempel maakt deel uit van het Amsterdamse Chinatown. De naam van de tempel betekend Lotusbloem in het Chinees. Het is de grootste tempel in Europa die in de traditionele Chinese paleisstijl is gebouwd. Zeedijk Open op dinsdag, donderdag en zaterdag van 13u tot 15u.
Leeuwendans zou om 11.00 uur beginnen Het werd 13.30 ongeveer. Info werd niet verstrekt, helaas Hek bleef dicht tot ongeveer 13.00 uur. Jammer.
Op afspraak een mooie en informatieve rondleiding gekregen. Prachtige tempel
Al heel wat jaren kom ik in deze prachtige en bijzonder gesitueerde tempel, om me even in een ander wereld te begeven en een kaarsje te branden of een plaatje in de wensboom te hangen.
Deze He Hua tempel staat op de Zeedijk , in de binnenstad van Amsterdam ik kom er regelmatig met veel respect en ga weer weg met een bijzonder prettig gevoel. Deze He Hua tempel is de moeite waard, om even te ontspannen van de dagelijkse drukte. Als u deze He Hua tempel bezoekt , neem even de tijd voor u zelf om tot rust te komen en laat u verrassen van de bezienswaardigheden om u heen. Geniet van de dag. Veel plezier.
Zeer prettige plaats om "eventjes" te onthaasten. Midden in A'dam. Fijne mensen om mee te communiceren.! Hoop dat deze Tempel snel weer open is.
Een wierrook gebrand en even gesproken met een lieve dame in de tempel. Je kunt even to rondlopen en een beetje het boedisme gevoel in je energie laten komen. Het is klein maar het zit hem vooral in de energie die je daar even kunt waarnemen.
Deze Tempel voelt als thuiskomen voor mijn dochter Xin Yue. We worden altijd met veel liefde en aandacht ontvangen.
Hele bijzondere ervaring!! En het was ook nog eens gratis entree. Zeker een bezoekje waard!
Wil eigenlijk nog een geven maar ben er alleen met mijn ogen dicht geweest. Als ik in de buurt ben kom ik zeker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid