facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HD-Tools

HD-Tools

Info

HD-TOOLS is gespecialiseerd in de verkoop van elektrisch gereedschapp voor professioneel gebruik. Merken: Makita, DeWalt, Bosch professional, etc.

Geschiedenis

HD-TOOLS heeft zich volledig gecommitteerd om hoogwaardig electrisch (incl accu) gereedschap tegen de scherpst mogelijke prijs aan te bieden in West-Europa.
We bieden een zeer ruim assortiment aan van merken als Makita, DeWalt, Bosch Professional.

De kennis van de producten is bij ons personeel zeer goed zodat we u altijd kunnen adviseren om tot de juiste keuze voor gereedschap te komen.

Overheadkosten beperken we tot het minimum om de scherpe prijs te kunnen waarborgen.

Doorlooptijden houden we kort (vandaag besteld, morgen in huis!) door slim om te gaan met voorraadbeheer.

Ons assortiment aan artikelen breidt zich voortdurend uit door goed te kijken naar de behoefte van u als klant.

Adres: kieenweg 13b, 5991EK Baarlo
Telefoonnummer: +31-(0)77-4770581
Stad: Baarlo
Route: kieenweg 13b
Postcode: 5991EK


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hubo Baarlo Hubo Baarlo 495 meter Van sanitair tot timmerwerk, je klus is bij Hubo Baarlo in goede handen. Waar kunnen ...
Hubo DoeHetZelf Hubo DoeHetZelf 495 meter Zaak met allerhande spullen, doe het zelf. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Werd ...
Recensies
Snelle levering van mijn bestelde Makita machine aan een voordelige prijs. Bij registratie van het toestel op Mijn Makita bleek dat ze geen officiële dealer meer zijn dus ik geen recht heb op mijn verlengde Makita garantie, had ik dit op voorhand geweten had ik er niet aangekocht.
Dat is een winkel waar je heel erg blij van wordt. Uitstekend professioneel gereedschap voor mooie prijzen.
Combi box Makita besteld en de dag daarop thuis in België gekregen, alles zonder problemen en voor een zeer goede prijs , tegenover alle andere bezochte websites. Ook bij een vraag via email aan deze firma, zeer snel antwoord. Tevreden ! mvg Frank Leliard
Zeer correcte levering. Had ruim van te voren gevraagd om een levering op een specifieke datum; perfect geregeld. Nette prijzen. Kom zeker terug!
Makita slagmoersleutel besteld en volgende dag keurig netjes geleverd, niks op aan te merken. En voor relatief lage prijs
Wat een ontzettend rot bedrijf! Ik bestel een nieuwe machine, de Makita LS1018LN, en krijg 1 of ander duidelijk eerder gebruikt en geopend artikel geleverd. Beschadigd frame, etiketten los en nog durven beweren dat het een nieuwe machine is. De mail: Bedankt voor de foto’s. Ik zie een aantal hele lichte sporen. Ik kan niet voor 100% beoordelen hoe dit is gebeurd. Het is alleen mogelijk dat dit heeft plaatsgevonden in de fabriek waar de machines in de doos worden gedaan of bij het eenmalig uit de doos halen van de machine mocht een medewerker het serienummer moeten bekijken of als er een volledigheidscontrole plaatsvindt. We kunnen u met hand op het hart aangeven dat deze machine NOOIT is gebruikt. Dat kunt u ook zien aan het zaagblad. Als u ook wat vettigheid tegenkomt, is dat mogelijk. Een machine wordt van fabriek uit ingevet op diverse plekken. Het plakkertje dat niet goed zit… tja, ook dat kan gewoon vanuit fabriek gebeuren. Nu had u ook al aangeven dat u eerder bij een andere partij ook al een machine had gekocht en die bleek de LS1018L te zijn… Zo ziet u, dat het altijd kan voorkomen dat een machine al uit de doos wordt gehaald en weer terug in de doos gaat. Maar goed, u wilt een oplossing, wij willen een oplossing. We willen eigenlijk niet onnodig machines op en neer laten sturen, het is immers een perfecte en nieuwe machine en u gaf volgens mij ook al aan dat u de machine snel wilde hebben. We stellen voor dat u de machine gewoon houdt en bij een eerstvolgende bestelling zullen we u een korting van eur 15,- ex btw geven. Nogmaals, u kunt er echt op vertrouwen dat u een uitstekende machine heeft, die nooit is gebruikt en perfect zal functioneren. Het enige alternatief is, dat u de machine retour stuurt en dat u uw geld terug krijgt. We kunnen immers niet garanderen dat alles wat wij binnen krijgen vanuit de Makita fabrieken zonder enig krasje oid dergelijks is. Dat klinkt misschien raar, maar dat is gewoon de realiteit bij gereedschap. Wel worden deze dusdanig verpakt dat deze veilig te vervoeren zijn. Piepschuim is daarvoor. Dat kan kapot gaan, maar dan doet het zijn werk. We horen het graag van u en wensen u alvast een prettige avond. Makita Nederland: Let op wie je kiest als leverancier!
Heb hier een schroefautomaat gekocht snelle levering en heb 'm na een tijdje terug gestuurd omdat die kapot is gegaan netjes gemaakt en teruggestuurd.
Makita machine besteld, toen bleek dat deze niet snel leverbaar zou zijn kregen we zonder bijbetalen een duurdere machine geleverd. Goede prijs en service.
HD tools lijkt een onbetrouwbare leverancier. Een eerste order wordt met factuur op 10 dagen geaccepteerd en vervolgens -terwijl de info van GLS er al is - moet er met iDeal betaald worden en wordt in principe de overeenkomst eenzijdig gecanceld. Inmiddels heeft vooral een deskundige vrouwelijke medewerker - deskundig - het geheel 'gered'. Normaal een bedrijf waar je nooit méér een bestelling plaatst.
Hier staat service op een hoog niveau Top bedrijf De frankrijk boys
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid